Пийте само 7 дни водата Соле – прави чудо със здравето! (сваля кръвната захар и чисти всички токсини)

Пийте само 7 дни водата Соле – прави чудо със здравето! (сваля кръвната захар и чисти всички токсини)
4.2 (84.29%) 14 vote[s]

Водата Соле се приготвя много бързо и лесно, а ефектът от нея е признат от редица лекари!

Ако имате проблеми с високата кръвна захар или искате да се погрижите за тялото си като изчистите всички вредни вещества и токсини от организма си, непременно си пригответе ценната за здравето вода Соле.

Тя се пие всяка сутрин на гладно в продължение само на седем дни, а ефектът след консумацията й е невероятен. Много лекари са признали чудните й свойства за здравето на организма ни и я препоръчват на пациентите си.

водата Соле

Водата Соле и чудното й действие върху здравето е доказано отдавна

Самата рецепта на водата Соле е лесна и простичка. Вземете 1,2 литров стъклен буркан с капачка с винт и изсипете в него нерафинирана сол – количеството е толкова, колкото да успее да запълни една трета от буркана.

След като сте поставили в него солта, напълнете целия буркан с изворна или филтрирана вода. Пълнете докато в края на буркана не останат около пет свободни сантиметра до ръба. После затворете с домакинска хартия или марля, но само не с метална капачка.

Преди да затворите буркана разбъркайте добре водата и солта в него, след което го оставете да престои едно денонощие или 24 часа, за да се разствори добре солта в него. След изтичането на посоченото време, водата Соле е вече готова за консумиране.

Трябва да знаете, че водата Соле има невероятни антигъбични и антибактериални свойства и най-важното – няма срок на годност. Може да я пиете винаги, когато пожелаете и имате нужда.

Само за една седмица тя идеално премахва всички нечистотии в организма ни, спомага за важното нормализиране на кръвната захар и действа детоксикиращо на тялото като засилва метаболизма.

Особено по време на вирусни и грипни епидемии, водата Соле е особено полезна, тъй като засилва имунитета и пази от проникване на вируси в тялото ни. И не забравяйте, че солта, която всички ние считаме за нещо вредно, няма нищо общо с нерафинираната сол, призната с лечебните си свойства по целия свят.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

10 коментара по “Пийте само 7 дни водата Соле – прави чудо със здравето! (сваля кръвната захар и чисти всички токсини)

  1. А може ли да разясните каква е тази нерафинирана сол. Морска сол ли имате предвид, тази дето е на по-големи кристали?

  2. Ами поне да бяхте написали , че после една лъжичка и то пласмасова или дървена се разтваря в чаша трапезна или изворна вода и така се пие, че както сте писали……и е готов за консумация, току виж, някой надигнал буркана 🙁

  3. Здравейте! А бихте ли казали в какви дози се приема?Аз съм чувала,че се разтваря допълнително във вода.

  4. Здравейте! Няма определено количество или начин на прием. Можете да пиете разтвора както си пожелаете, но е хубаво да си разпределите дозите така, че да ви стигнат за поне 7 дни. Успех!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *