Мира Пейчева от Рудник: Винаги ще благославям тази жена! Мехлемът й ми излекува плексита и болките

68-годишната Мира Пейчева от село Рудник си спомня с благодарност случайната старица, която излекувала плексита й!

Мира Пейчева от село Рудник или още леля Мира, както от години я наричат познати и непознати, е известна на самия проф. Мремерски. Той препоръчва нейния лечебен мехлем, който действително цери всички болки и лекува плексит буквално за ден.

„Работех в Бургас и няма да забравя колко страдах от тези зверски болки. Имах плексит, който си влачех от години. Стигна се дотам, че не можех нито да работя, нито да спя от болка. Срещнах старицата случайно, докато чаках на автобусната спирка. Заприказвахме се и споделих проблема си, а жената се сети за един стар лечебен мехлем, който знаела. Каза ми рецептата, а аз я изпробвах – хващах се за всичко вече. И без да предполагам, чудото стана – плекситът ми изчезна“, разказва Мира Пейчева и се кълне, че докато е жива ще благославя непознатата старица.

плексит

Този лечебен мехлем на Мира Пейчева лекува плексит гарантирано

И, защото не успяла да разбере нито името, нито адреса на бабичката, тя се зарекла да разпространява нейната целебна рецепта и да помага на хората в нужда. Тъй като този лечебен мехлем моментално премахвал всяка болка – от артрит, рана, удар и дори най-обикновена, но упорита хрема.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Чудните му съставки са следните – една чаша свинска мас – задължително неосолена, 20 грама камфор на кристали/топчета и салицилова киселина. От камфора е достатъчно едно топче. Тези съставки се смесват заедно в стъклено бурканче и се слагат на водна баня, докато се разтопят. С получената гъста смес се намазва мястото на болката и тя изчезва.

„Ако ви е хванала хрема, просто намажете носа си към синусите с този мехлем и на другия ден ми се обадете – ще дишате като чисто нови хора“, разказва Мира Пейчева, на която ден през ден звънят хора, научили за рецептата й и желаещи да я изпробват.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

28 коментара по “Мира Пейчева от Рудник: Винаги ще благославям тази жена! Мехлемът й ми излекува плексита и болките

 1. Колко грама се слага от салициловата киселина и не разбрах също от камфора 20 грама ли се слагат или както пише в рецептата „може и едно топче“

 2. А преди 20 години имаше два крема Тусидерелмил и Камфорерм разкошни и помагаха 🙂

 3. Може да се маже в зависимост колко е нужно, няма ограничения. Мехлемът не е задължително да бъде топъл. Успех!

 4. Здравейте, някой получил ли е отоговор за салициловата киселина? Какво количество? И колко точно камфор?
  Благодаря

 5. Отговорихме вече, че салициловата киселина също е 20 гр., Употребява се 20 гр. комфор на кристали. Успех!

 6. Здравейте, може ли свинската мас да се замести с вазелин или нещо друго???

  • Здравейте от Doctorbg.net! Препоръчително е да се използвяа точно свинска мас, както е упоменато. Успех!

 7. Здравейте!
  Камфорът се топи при 178-180 градуса.
  Ще бъде ли достатъчна температурата на втечняване на свинската мас за целта ?

   • Благодаря!
    Купих камфор и салицилова киселина. Виждам, че препоръчвате около 10% камфор и пак толкова от киселината. Срещнах мнение вариант с измерване в лъжици – една камфор и три мас, т.е. около 30%, при което жената е останала много доволна от ефекта. Мислите ли, че е опасно или лесно за предозиране после при нанасянето /при 30%/ ?

 8. Наистина е невероятен този крем! От м.март последно го използвах за плексита и до днес след влажната есен не ми се е наложило да се лекувам от плексита?

 9. Може ли да се ползва при дископатия, освен при плексит.Може ли телефона наМира Радева

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *