Руски лек при гнойна ангина

Народната медицина на братушките е доказала своята ефикасност през годините

Никой от нас не е застрахован от появата на гнойна ангина, още повече като се има предвид, че наближава сезона на вирусите, настинките и грипа.

За щастие съществува много ефикасно лекарство за лечение на гнойна ангина, което ще ви изправи на крака за кратко време. Всички, които са били повалени от гнойна ангина знаят колко коварна може да бъде тя. Най-важното е да вземете мерки навреме, за да не й позволявате да ви повали и да обърка всичките ви планове.

С тази руска рецепта от народната медицина гарантирано ще излекувате неприятната гнойна ангина много бързо. Освен това не са ви необходими много продукти и няма да се налага да пилеете много пари. За приготвянето на чудодейния лек срещу гнойна ангина са ви необходими само два продукта, които лесно можете да откриете на пазара – 1 голяма глава червено цвекло и оцет, най-добре балсамов.

Народната медицина на братушките е доказала своята ефикасност през годините

Народната медицина на братушките е доказала своята ефикасност през годините

Цвеклото се настъргва на ситно ренде и към 250 гр. от него се прибавя 1 с.л. балсамов оцет. Разбъркайте добре двете съставки и ги оставете да престоят за около половин час. След това идва ред на прецеждането. Можете да прецедите сока от цвеклото през пластмасова цедка или през тензух, според зависи как ще ви бъде по-удобно.
След като сте изцедили сока можете да изхвърлите цвеклото, ако не намерите някакво друго приложение.

Демир бозан билки за бъбреци

Това, което трябва да направите с получения сок от червеното цвекло и балсамовия оцет, за да се излекувате от неприятната гнойна ангина е да правите гаргара на всеки два три часа. Няма да е грешка, ако пиете от тази смес. Това домашно лекарство от руската медицина наистина има вълшебно действие при гнойна ангина и при възпаление на гърлото. То е доказало своите качества през годините.

Освен всичките му други плюсове, да не забравяме, че ще ни избави от поредната доза химия, която медиците често ни предписват при наличието на гнойна ангина.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Руски лек при гнойна ангина

  1. Изпробвано- работи!
    За 2 дни приключих с ангината, а смея да твърдя, че много ме мори!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *