Чудото на Слава Севрюкова: Този мехлем само с 2 съставки лекува всички болки в ставите и костите!

Чудото на Слава Севрюкова: Този мехлем само с 2 съставки лекува всички болки в ставите и костите!
3.8 (76.32%) 76 votes

Мехлемът на голямата Слава Сервюкова лекува безотказно всички болки в ставите и костите само след 10 дни употреба!

Тя си отиде през далечната 1991-ва година, но остави огромно наследство на българите, както неведнъж е признавала самата Ванга. Сред рецептите на Слава Севрюкова има ценни лекове срещу различните видове алергии и невропатии, както и безспорното чудо – мехлем само с 2 съставки, който лекува успешно всички болки в ставите и костите.

Тази рецепта на Слава Севрюкова е проверена и доказана във времето, но е жалко, че все по-малко хора от младото поколение я знаят или си я спомнят. Ако щете вярвайте, но тя наистина помага!

болки в ставите и костите

Чудото на Слава Севрюкова лекува всички болки в ставите и костите

Приготвя се повече от простичко. Нужни са само десет супени лъжици морска сол и двадесет супени лъжици зехтин (задължително е да е истински – отбелязваме, защото в търговската мрежа има доста ментета).

Смесваме количеството морска сол и зехтин, след което започваме да разбъркваме продължително и енергично, докато се получи наистина хомогенна смес. Изсипваме я в стъклен буркан, но е важно да го затворим добре. След това го оставяме за няколко дни да престои отвън, докато не видим, че се е получила специфична маслена смес със светъл цвят.

Чак тогава мазилото е готово за използване. Трябва да го нанасяме върху болезнените участъци по тялото си всяка сутрин и то посредством колкото е възможно по-енергичен масаж.

Започнете първо с 3-минутно масажиране, докато след няколко дни не стигнете до 15-20 минути масаж. След всяка една от разтривките, поставете за малко върху съответното място хавлиена кърпа, за да го затоплите за няколко минути.

След цялата процедура просто избършете мястото със суха кърпа. Този мехлем или мазило – както искате го наречете, стимулира кръвообръщението и регенерира костната тъкан като е истинско чудо против всички болки в ставите и костите.

Не на последно място, навлизането му в кожата, а оттам и в организма ни, допринася за изхвърлянето на множество токсини от тялото и постепенно, но сигурно възстановява метаболизма. Само след десет дни, колкото е курсът на лечение, ще почувствате осезаемо резултата, а от болките в ставите и костите няма да има и следа. Опитайте и сами ще се убедите, дори и да не ви се вярва сега!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Чудото на Слава Севрюкова: Този мехлем само с 2 съставки лекува всички болки в ставите и костите!

 1. Здравейте, казвам се Мариус Черпоков, пиша до авторката на статията, Силвия Борисова, както и до всеки, който е опитал да изпълни рецептата. Бих желал да попитам дали сте имали успех с тази смес и съответно ефект от лечението.
  Първо, какво точно трябва да се получи като смес – мехлем, д-р?. При мен солта, ситно смляна, остава на дъното на буркана, а отгоре зехтина; (пробвах и с по-едро смляна сол). Така ли трябва да е по рецепта? Ако да, трябва ли да се разбърква при всяко ползване, така че зехтина и солта да се смесят и тогава да се нанася?
  Второ, някой да е имал реален ефект?

  До авторката – моля споделете Вашия опит, приложили ли сте тази рецепта, с какъв ефект?. Доста категорични твърдения има за лекуване, затова ако може да споделите и източника на информация. Статията в резултат на личен опит ли е или въз основа на писано в друг източник? Моля за препратка към този (тези) източници.

  Благодаря.

  Мариус Черпоков (mdtkvt@gmail.com)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *