Рецептите на дядо Кръстьо при проблеми с простатата

Рецептите от прашния му тефтер са доказали ефективността си във времето

Проблемите с простатата са почти неизбежни. След определена възраст представителите на силния пол са изправени пред сериозни проблеми с простатата.

Добре е да сте подготвени за този период. Днес ще ви разкрием народните рецепти от прашния тефтер на дядо Кръстьо, които ще ви помогнат за решаването на проблемите с простатата.
Не бързайте да тичате до аптеката, за да купите поредните медикаменти, с които да тровите организма си, тъй като всички знаем, че имат и странични ефекти.
Освен това медикаментите натоварват допълнително черния дроб, който е химическата лаборатория на организма ни.

Рецептите от прашния му тефтер са доказали ефективността си във времето

Рецептите от прашния му тефтер са доказали ефективността си във времето

Разбира се не твърдим, че народните рецепти винаги вършат чудеса, но тези от прашния тефтер на дядо Кръстьо са изпитани през годините и наистина действат. Ето и рецептите на дядо Кръсто при проблеми с простатата:

РЕЦЕПТА №1
Сложете 1 с.л. от билката петопръстник в 200 мл. вряща вода и я оставете да поври пет минути. След като прецедите, приемайте по 100 мл. сутрин и вечер преди хранене. Приготвяйте си нова отвара всеки ден. Пие се до отшумяване на проблема.

РЕЦЕПТА №2
Сварете за десет минути в 3 ч.ч. вода 2 с.л. дръжки от вишни или череши. Приемайте от отварата по 100 мл. 4-5 пъти на ден. Курсът на лечение трябва да продължи половин година.

РЕЦЕПТА №3
Сварете 1 с.л. корени от бял оман в 3 ч.ч. вода. Приемайте по 4-пъти дневно, преди хранене. Можете да подсладите отварата с малко мед.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

РЕЦЕПТА №4
Ако забележите кръв в урината си, не отлагайте, а си пригответе чай от дренки. Накиснете за половин час 10 гр. сухи дренки в 300 мл. вода. Приемайте три пъти на ден по 50 мл. Лекът се пие преди храна, докато не изчезне кръвта от урината.
Ако на третия ден няма никаква разлика, най-добре е да потърсите помощта на специалист.

РЕЦЕПТА №5
Счукайте леко 1 с.л. шипки и ги сварете в 250 мл. вода за десет минути. Изпийте количеството наведнъж. Този лек се приема по три пъти на ден като за всеки прием се приготвя нов чай, а не се вари предварително цялото количество.
Пие се до нормализиране на уринирането.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *