Най-доброто и пълно лечение на гингивит! (на десетия ден от него няма и следа)

Тази смес за лечение на гингивит е задължителна за всеки с този или подобен проблем, ако не искате да се стигне до пародонтоза!

Гингивитът и кървенето на венците е сериозен проблем, който в никакъв случай не бива да бъде игнориран или пренебрегван с лека ръка. Здравето на венците и зъбите е особено важно, а гингивитът е първата стъпка към пародонтозата, от която много хора са изгубили безвъзвратно зъбите си.

Не се бавете, а преминете към незабавно лечение на гингивит. Още повече, че има наистина мощен начин – най-добрият за справяне с проблема и то само за десет дни. Не забравяйте обаче, че след тези десет дни отново трябва да продължите с профилактиката и да използвате тази рецепта ако не всеки ден, но поне няколко пъти в седмицата.

лечение на гингивит

Най-доброто лечение на гингивит

А ето и точният начин, по който да си приготвите това лекарство за лечение на гингивит.

“Фигурин

Нужни са ви пет части калций, а може и магнезий, но на прах, две части сода бикарбонат, фина нерафинирана морска сол и няколко части кокосово масло, за да стане необходимата консистенция. Към тези съставки може да добавите за по-голям ефект няколко капки от етерични масла – от чаено дърво, мента или канела.

Лечебната смес се приготвя като първо в една купа смесите морската сол със содата бикарбонат и калция/магнезия. След това прибавяте кокосовото масло на части, докато видите, че се получава желаната от вас гъстота.

Накрая идва ред на останалите допълнителни съставки по желание, които са етеричните масла. Щом всичко е готово и сместта е станала напълно хомогенна, изсипете я в стъклено бурканче и разбъркайте отново добре.

Съхранявайте я в хладилника и я използвайте по два пъти всеки ден при миене на зъбите.

Категорично се откажете от използването на всички останали пасти за зъби, дори и най-рекламираните. Тази смес има чудодейно действие за лечение на гингивит и сами ще се уверите в силата й още след първите десет дни употреба.

Допълнително може да си помогнете като жабурите устата си всяка сутрин с малко нерафиниран зехтин. Прави се само веднъж на ден – сутрин, преди всякакво ядене. А продължителността трябва да е дълга, поне 15 минути, докато накрая зехтинът се превърне в чисто бяла течност, която трябва да изплюете.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *