Велико: Поставете щипка от тази смес под езика си преди лягане и със здравето ви ще се случи чудо!

От здравето по-важно на света няма и човек трябва да бди за него абсолютно всеки Божи ден!

Пари, коли, любов, имане… нищо от това няма смисъл, ако нямаме най-важното в живота си, а именно здраве. Лошото при повечето от хората е, че си спомняме за него предимно, когато го изгубим. А трябва да ни бъде закон да бдим за него абсолютно всеки ден.

Затова ви представяме и поредната рецепта за здраве, чиито ефект върху организма ни е буквално феноменален. Правете това всяка вечер и веднъж завинаги ще се отървете от безсъние, главоболие и слаба имунна система. Доказано и безспорно ефективно е.

здраве

Тази лечебна смес за здраве има доказано феноменален ефект. Няма по-точна дума за чудото, което прави с организма ни

Достатъчно е да си приготвите тази чудна смес и да поставяте щипка от нея под езика си вечер преди лягане. После не правите нищо – чакате сместта сама да се разствори и да започне да действа, което става за секунди.

Дори да ви изглежда на първо четене странно, въпросната лечебна смес за здраве се прави от само две съставки – тотално различаващи се една от друга. И това са морска сол и кафява захар. Ефектът от взаимодействието им и влиянието върху здравето са безценни.

Вземете пет лъжици (супени) кафява захар и една лъжица (супена) морска сол. Запомнете, че съотношението помежду им трябва да е винаги 5 към 1. Смесете ги добре заедно и ги съхранявайте в хубаво затворен стъклен буркан. Всяка вечер взимайте от него не повече от една щипка, която да поставите под езика си.

Сами ще видите как натрият в морската сол ще подобри клетъчното дишане и е прекрасен източник на енергия. А комбинацията от двете съставки ще заличи напълно всяко главоболие и безсъние. Както и ще се сдобиете с непробиваема имунна система.

Желаем ви най-прекрасното във вселената – а именно здраве! Бъдете здрави!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Велико: Поставете щипка от тази смес под езика си преди лягане и със здравето ви ще се случи чудо!

  1. Предполагам,че когато се смесят солта и захарта то трябва да се смелят?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *