Лили Иванова сподели новата си рецепта за отслабване и дълголетие

Примата на родната естрада е маниак на тема здравословен живот

За никого не е тайна, че примата на родната естрада – Лили Иванова е маниак на тема отслабване, дълголетие и здравословен живот.

Тя бе така добра да сподели с широката общественост новата си рецепта за отслабване и дълголетие.
Може би наименованието й ще ви се стори странно, но рецептата за отслабване и дълголетие се казва „Спящата красавица”.
Към нея Лили Иванова е добавила и още няколко лесни метода, които гарантират дълголетие, отбелязва столичен ежедневник.

Примата на родната естрада е маниак на тема здравословен живот

Примата на родната естрада е маниак на тема здравословен живот

Лили Иванова изповядва философията, че човек не може да се храни, докато спи. Много от специалистите съветват, когато усетите глад да се отправите към спалнята за сладка и кратка дрямка, вместо да се отправяте към хладилника и да се натъпчете с излишни калории.
Примата на родната естрада спазва това желязно правило и резултатът е налице – притежава завидна фигура и слага в малкия си джоб редица по-млади дами.

Един от методите й за отслабване е като спи до късно, за да не закусва. След като похапне нещо леко за обяд, Лили Иванова отново се отнася в страната на сънищата. Вечер пък си ляга рано, за да не вечеря.

Към тази си диета за отслабване примата, е добавила и още една, която беше доста популярна през 80-те години на миналия век – диетата на Настрадин ходжа.
На практика единственото нещо, което се „консумира” при този режим за отслабване е въздух.

Последователите на този режим са категорични, че ако човек успее да постигне пълна хармония със заобикалящия го свят, няма да има нужда нито от храна, нито от вода.

“Демир

Като допълнение към всичко това, Лили Иванова си е купила и „очила за изящна фигура”. Специалисти поясняват, че червеното и жълтото стимулират апетита и поради тази причина често именно тези цветове биват използвани в рекламите на хранителни продукти. Точно обратното действие пък има синият цвят, който потиска апетита.
Преди броени дни примата се сдобила с очила със сини стъкла, които карат храната й да изглежда непривлекателна и отблъскваща , пише pik.bg.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *