Народната лечителка леля Вера: Забъркайте тези три съставки и болест няма да ви доближи!

Народната лечителка леля Вера: Забъркайте тези три съставки и болест няма да ви доближи!
4.3 (85.71%) 7 votes

Лечителката леля Вера от село Кочан се е прочула през десет села с тази своя рецепта против болести!

„Забъркайте тези три съставки и болест няма да ви доближи. Леля Вера ви го гарантира! Но аз не съм го измислила туй чудо – прочетох го отдавна, от някаква известна лекарка идваше и го изпробвах. Наистина съм здрава като камък оттогава. Ей ме на, сами ме виждате“, казва народната лечителка леля Вера Стоянова от благоевградското село Кочан.

Местните я знаят само като леля Вера, а рецептата й вече била обиколила над десет околни села. Това, което най-силно привлича хората към нея е, че тази рецепта е известна и по света като гарантира предпазване от редица болести и най-вече предпазване от рак.

болест

Златна рецепта против болести на леля Вера от село Кочан – действа безотказно

Самата смес е много обикновена и се приготвя по най-елементарния начин. „Но те важните и полезни неща обикновено са простички. Сложното е за политиците, да ни правят на будали“, смее се леля Вера и споделя лечебната рецепта за здраве.

„Взимате четвърт лъжичка – чаена с куркума, половинка лъжичка зехтин – ама ще гледате да е истински и смлян черен пипер на око. Хубаво разбърквате всичко, за да стане едно цяло и сте готови. Това чудо трябва да го изядете наведнъж или най-много на два пъти и то преди да седнете да ядете“, обяснява леля Вера.

Това е една съвсем естествена и полезна смес, без никакви странични ефекти. За тези, които не обичат черен пипер обаче казва, че без него не може. Защото лечебните свойства на куркумата излизат наяве само, когато са смесени с черен пипер. Той дори усилва действието й на 200 процента.

В действителност най-новите проучвания в световен мащаб доказват мощния ефект на куркумата против много болести и особено против рак. Което само по себе си прави рецептата на леля Вера от Кочан наистина здравословна.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Народната лечителка леля Вера: Забъркайте тези три съставки и болест няма да ви доближи!

  1. В тази рецепта на леля Вера, да не би да са объркани пропорциите. Както е записано по четвърт лъжичка от едното половин лъжичка от другото и малко черен пипер, количеството е много малко, а пък казва,че може да се поеме и на два пъти. Можете ли да дадете някакво уточнение по този въпрос.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *