85-годишната баба Спаска Николова разкри как е излекувала коварния рак

Възрастната жена се е сблъсквала три пъти с болестта

Баба Спаска Николова е от хората, които са се сблъскали очи в очи с коварния рак, но не се е изплашила, а е успяла да го пребори и разкрива начина, по който го е направила.

85-годишната жена е от трънското село Ерул, жива и здрава е и си спомня за тежкия рак като част от живота й.
След като й било съобщено, че боледува от рак, баба Спаска преминала през три онкологични операции. След първата интервенция категорично отказала всички видове терапии.

Възрастната жена се е сблъсквала три пъти с болестта

Възрастната жена се е сблъсквала три пъти с болестта

След болничните „приключения” по лечението на коварния рак, баба Спаска се прибрала на село и си купила козичка, тъй като всички я съветвали да пие козе мляко, за да се излекува от болестта.
Възрастната жена и до днес не съжалява, че е послушала съвета на хората и твърди, че благодарение на ежедневния прием на козето мляко днес е жива и здрава.

Другата й „тайна” за лечение на рак е билката самобайче. Правила си редовно чай от тази вълшебна билка и резултатът е на лице – здрава като камък въпреки годините. Разкрива, че майка й навремето я учила, че дори червата да й се влачат по пътя, трябва да си казва, че това е коноп и да продължава да върви напред и тя до днес спазва съвета й.
При тежки диагнози, каквато е коварният рак, силата на мисълта е от огромно значение.

Демир бозан билки за бъбреци

След като извадили единия яйчник на баба Спаска, тя преминала през още два сблъсъка с онкологичното заболяване – тумор на устата, а след това и на носа й.
След като победила рака, баба Спаска Николова се чувства изключително жизнена и слага много младежи в малкия си джоб. Къщата й никога не остава празна, тъй като любимото й занимание е да посреща гости.

И в заключение възрастната дама посочва, че вярата в тежки моменти е най-важна, тъй като човек и здрав да е, може да се съсипе чрез самовтълпяване, че е болен, пише standartnews.com.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “85-годишната баба Спаска Николова разкри как е излекувала коварния рак

 1. Не намерих информация за билката самобайче,къде да я потърсим?

 2. Самобайка – билката-чудо (самобайче, върбаличе)

  Център, гр. Пазарджик, Област Пазарджик Добавена в 13:29, 28 ноември 2015, Номер на обявата: 57269470
  1.79 лв.
  Самобайка – билката-чудо (самобайче, върбаличе) гр. Пазарджик – image 1
  Обява от Бизнес

  Състояние ново
  Доставката се поема от купувача

  (Glechoma hederacea) върбаличе, самобайче. Употреба: при заболявания на горните дихателни пътища – уши, нос, гърло, гърди, нервни болести, кожни обриви, трудно зарастващи рани, бъбречно-каменна болест, синузит. Отлично средство при замърсявания на кръвта – пречиства организма от отрови и тежки метали

  Опаковка: 40гр.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *