Слагайте 2 лъжички от тази смес сутрин в кафето и ще олекнете с 2 кг за седмица! (ако щете вярвайте, това действа)

Може и да не вярвате, но това е факт и гарантира отслабване с поне два килограма за седем-осем дни!

Отслабване – тази думичка все по-често е в съзнанието ни, особено по празници. След които обикновено едва успяваме да се напъхаме в дънките и се чудим защо преди сякаш бяха широки, а сега така страховито са се „свили“.

Знаем, че няма смисъл да повтаряме, че най-добрият начин за отслабване, а и за поддържане на нормално тегло, е да внимаваме какво и колко слагаме в устата си, както и да се стремим към повече спорт или най-обикновено движение.

отслабване

Запомнете – 2 лъжички от тази смес в кафето за отслабване!

Има обаче и една друга рецепта, която спомага за тройно по-бързото действие на всички диети или хранителен режим. А ако я спазвате при нормалния си начин на хранене, само с нея доказано ще свалите поне два килограма в рамките на седем-осем дни.

Става дума за тази лековита и полезна смес, която трябва да слагате по две лъжички в сутрешното си кафе. Това е, нищо повече – веднъж на ден, сутрин преди закуска, в кафето.

За да си направите тази въпросна смес, си набавете половин чаша мед, три четвърти от чаена чаша кокосово масло, една цяла лъжица канела и една лъжица какао (то може да бъде и по желание, не е задължително).

Правим сместта за отслабване като добре омешим всички тези съставки и получим от тях напълно цялостна смес. После я изсипваме в някакъв стъклен съд, но задължително с капак и оставяме да престои за една вечер в хладилника.

“Фигурин

На другата сутрин започваме да я консумираме като поставяме само по две лъжички от нея в първото си кафе за деня. Разбира се, в него не бива да слагаме нито зрънце захар, това е ясно на всички.

Тази рецепта е удивителна за стимулирането и засилването на метаболизма, както ще се убедите още на втория ден. А също така допринася за правилното функциониране на стомаха и по-бързото изгаряне на мазнини, което е правило номер едно при всяко отслабване.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

18 коментара по “Слагайте 2 лъжички от тази смес сутрин в кафето и ще олекнете с 2 кг за седмица! (ако щете вярвайте, това действа)

  1. Какво трябва да е кокосовото масло от аптека козметично или хранително

  2. С каква лъжица трябва да се мери канелата – чаена или супена?
    Може ли сместа да се приема направо с лъжица, без да се разтваря в кафето?

  3. Само една вечер ли трябва да престои в хладилник,или постоянно да се съхранява там?

  4. В случай, че не съм фен на кафето (особено сутрин), може ли да се разтвори в чаша чай?

  5. пия кафето си чисто, може ли да се разтвори в малко вода и после кафе,и от къде да намеря кокосово масло?

  6. Проблем ли е, ако сме го разбъркали със супени лъжици, че късно видях в коментарите каква точно лъжица…

  7. Направих го, благодаря за рецептата 🙂 Още на другия ден го намерих обаче утаено, кокосовото масло отгоре, а и трудно се загребва студено, та въпросът ми е: след тази първа нощ в хладилника мога ли да го съхранявам на хладно, но все пак по-топло от хладилник място (имам килер), или това се отразява негативно на сместта? Благодаря предварително за отговора 🙂

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *