Бай Васил от село Чавдар: С това чудо изхвърлих над 100 камъчета в жлъчката, родих се! (рецептата)

Бай Васил се е прочул през девет села след като помогнал на почти всичките си съселяни с камъни в жлъчката да се прочистят!

„Лошо ми беше, викам си – ще се мре. Готвеха ме за операция, но като чуех за болница и ми призляваше. Слава на Бога, че чух оттук-оттам как народни лечители премахват камъни в жлъчката. Поразрових се и направих тези смеси. Изхвърлих над сто камъка. По-добро лекарство на света няма“, казва бай Васил от село Чавдар, който помогнал на десетки познати и непознати хора да се справят с болежката си.

Първата рецепта на бай Васил включва един килограм корени от магданоз, които обаче трябва да са ситно нарязани. Варим ги в литър вода дотогава, докато видим, че течността не е поизвряла и е останала наполовина. Оставяме после да изстине и прецеждаме.

 

Чак тогава добавяме 400 грама зехтин и сокът от един килограм изстискани лимони. Разбъркваме много хубаво цялата тази смес и я оставяме да се съхранява на тъмно, в затворен стъклен съд.

Всяка сутрин взимаме по една лъжица от сместа на гладно, а после още две лъжици – на обяд и вечерта, но преди да сме седнали на масата.

Тази рецепта има изпитан и доказан ефект за премахване на камъни в жлъчката, както и за пречистване и детоксикация на целия организъм. Има обаче и втора рецепта, която помага не по-малко от първата ако имате камъни в жлъчката или пясък.

За нея трябва да вземете три пакетчета с бял тамян. Вечерта е добре да сварите едното пакетче бял тамян в три чаши вода (кафени). Варите го, докато от течността остане само една чашка. На сутринта го прецедете добре и го изпийте – най-добре със сламка, за да не остава по зъбите и да не изрони болен зъб, ако имате такъв.

“Фигурин

Тази процедура се прави три поредни дни като тамянът се вари всеки ден, за да е пресен – така, докато не свършите и трите пакетчета. Всяко от тях обикновено е по около десет грама.

Важно е да запомните, че вечерта на третия ден трябва да се пие глицерин, за да се завърши процесът и да може целият пясък и камъни в жлъчката да излязат и да бъдат изхвърлени от организма ни.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

15 коментара по “Бай Васил от село Чавдар: С това чудо изхвърлих над 100 камъчета в жлъчката, родих се! (рецептата)

 1. бай Иван няма ли някоя и друга друга билка за бъбре4на недостатъ4ност/за подобрение на бъбреците

 2. Прекрасно е , че се популяризирват такъв род прочиствания. ( ние в нашия форум „Земя назаем“ също ги коментираме и препоръчваме )
  Бай Иван обаче е пропуснал да отговори на един въпрос, който би могъл случайно да възникне в главицата на някои по-задълбочаващи се.. 🙂 А именно , какво се случва ако в жлъчката има камък с големина 3 или 4 см ? Дали ще може да премине през жлъчен канал с диаметър 4мм ??
  ОТГОВОР: Може и да може.., но може и да заседне! И да запуши канала. След което се налага спешна хирургическа намеса! Затова е по-добре да не се рискува „на сляпо“ , а да се направи предварително един ехограф , и ако се установи наличие на по-големи от 2 см камъни , те трябва първо да се разбият с други билки, и чак после да се изхвърлят с помощта на „бай Ивановата“ рецепта.
  Затова алтернативната медицина препоръчва малко по-различен вариант ( наречен още „класически“) , който минимизира рисковете : Процедурата се предшества от съответна подготовка ( няколко дни), а самата процедура включва изпиване на 400 те мл. (масло + зехтин ) в рамките на половин час или дори наведнъж.
  Този вариант има 2 МНОГО съществени предимства:
  1. Дава възможност областта на черния дроб ХУБАВО да се загрее с помощта на грейка преди и по време на извършването.А това е задължително условие! Когато каналите са загрети, те се разширяват и така през тях могат да преминат по-големи камъни!
  2. Прочистването става „залпово“ , под налягане. Това минимизира вероятността някое камъче да заседне из проходите.
  Такова прочистване е много подходящо дори при липса на камъни! Правил съм го няколко пъти, излизала е и друга нечистотия, а организмът сам ни показва дали е бил доволен от процедурата – усещането след такова прочистване ( извършено правилно! ) не може да се опише с думи, ще усетите блаженство, каквото отдавна не сте изпитвали 🙂

  • Заинтригува ме написаното от вас. Бих помолила да публикувате повече подробности. Вашия метод ми се стори най- безвреден и логичен, и с удоволствие бих го приложила, ако ми дадете подробна информация. Моля!

 3. Извинявам се , нека „масло+ зехтин“ да се разбира „масло+ лимонов сок“ .

 4. Г-жо (г-це) Борисова, дали е възможно да не крадете снимки за статиите си от други места без да сте искали разрешение? Снимките към статията са ЛИЧНО МОИ и съм ги предоставила на един единствен сайт за ползване http://www.zemianazaem.com . Ако ги има и на друго място, то означава, че са крадени!

 5. Бате Бино ,кажи за какво масло точно става дума?! Какво включва подготовката?

 6. Много хубаво, че се публикуват тези начини за чистене на камъни от жлъчката и ч.дроб, но нека да бъде уточнено и количеството глицерин, което се пие на третия ден от прочистването с бял тамян?

 7. Бай Васил от Чавдар който лекува камъни в бъбреците и жлъчката познавам от 35 години и е излекувал хиляди болни. Но за пръв път чувам за бай Иван с този метод на лечение.

 8. Случайно влизам и виждам, че е имало въпроси към мен по повод на пречистването.
  Най-важното , за което трябва да се внимава, съм го описал по точки в коментара ми от 02.01.2016. Иначе , методът със зехтин+ лимон се води „класически“ и се препоръчва от редица лекари-натуропати. Има го описан в детайли в книгите на Г.Малахов, Олга Елисеева , Евгений Щадилов, Неумивакин и мн. други. В интернет също го има на много места, особено в руските сайтове. Съществуват някои разминавания, естествено, но те не са фатални.
  Поздрави.

 9. Здравейте.И аз за първи път чувам,че имало бай Иван…Какви са тези глупости и кой ви дава право да пишете такива небивалици!!!
  Първо е бай Васил.
  Второ,той никога на никой не е давал рецептата си за билките!!!
  Дава приготвена от него отвара от билки.
  Трето никакъв зехтин не се смесва и не се взима по лъжица!!
  Боже,какви небивалици пишете,та хората да се заблуждават ,най- малко,че не се знае как ще навреди това на някой!!
  И четвърто,докато пиеш 3 литра за 3 дни отвара- въобще не се яде!
  Негодници!!Засрамете се от глупостите си!
  А колкото до тамян…такова нещо има само в главата на написалия статията!

 10. Здравейте,
  виждам че доста оживено се коментира в този сайт за този човек.
  Баща ми е ходил преди доста време за своята майка при този лечител ,като за приготвянето на тази билкова отвара лечителя му е поискал да си носи чист пчелен мед моля Ви ,ако някой знае някакви координати за него как да го открия? жив ли е още този човек?
  Той последно Бай Васил ли се казва лечителя? Дали прави и отвари за оголемена жлъчка?. Благодаря предварително за всяка ваша помощ.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *