Прея: Преди да кажете, че диетата ми е лъжа, вижте ме! 15 кг от тялото ми ги няма (обясни стъпка по стъпка)

Прея: Преди да кажете, че диетата ми е лъжа, вижте ме! 15 кг от тялото ми ги няма (обясни стъпка по стъпка)
3.7 (74.29%) 14 votes

Шоколадовата гласовитка Прея Осасей се похвали с чудната диета за отслабване, която я превърна в нов човек!

Тя е с нигерийски корени, тя е пълничка, но е страшно чаровна и пее божествено. Затова и хората моментално я харесаха. Тя е Прея Осасей, която за младите си години вече се радва на множество успехи и хитове на музикалната сцена в България.

Въпреки славата и обичта на публиката обаче, Прея признава, че наднорменото й тегло и вечната борба за отслабване, са й създавали редица проблеми. И не малко безсънни нощи с плач под завивките.

отслабване

Прея Осасей и нейната диета за отслабване – ефект минус 15 кила. Засега!

Е, всичко това скоро ще бъде напълно забравено, защото най-накрая Прея направи чудото – справи се с тежкото отслабване и стопи цели 15 килограма от тялото си. Сияеща от радост, певицата даде не едно и две интервюта, в които разкри диетата си, за да помогне и на други момичета в същото положение и същите комплекси.

„Знам какво е да ти се подиграват, да не ти стават дрехите и да не искаш да се погледнеш в огледалото. Затова го правя. А преди да махнете с ръка и да кажете, че диетата ми е глупост или лъжа, вижте ме – надолу съм с цели 15 килограма, което за мен си е рекорд“, грее Прея.

Тя обясни, че първо е стартирала диетата за отслабване като си е наложила едно правило като закон – да спре всичката бяла храна. При нейната диета са напълно забранени бялата захар, бялата сол и бялото брашно. Пие се задължително по два и повече литра вода на ден и се набляга на правилата на разделното хранене.

„Добре е два дни в седмицата, или поне един ден, да разтоварвате организма си като приемате само чай и фрешове. Може и свежи салати, но в съвсем малък грамаж и без никакви подправки. През другото време се храните поне долу-горе разделно. Няма месо с картофи, няма пиле с ориз и прочие. Пробвайте така само десет дни първоначално и гарантирам видим резултат по дрехите. Ако не успеете, заплюйте ме“, кълне се в диетата си за отслабване чаровната мургавелка Прея Осасей.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *