Лесна напитка топи безотказно лошия холестерол

Тази рецепта за жълти стотинки ще ви спести много здравословни проблеми

Всички ние знаем колко опасен може да бъде за здравето ни лошия холестерол.

Въпреки това малцина са онези, които се вземат в ръце и се опитват да смъкнат нивата на лошия холестерол, ако те са завишени поради някаква причина.
Всъщност хората, които се опитват да вкарат в норма нивата на лошия холестерол съвсем не трябва да са единици, тъй като той наистина нанася изключително пагубни последствия върху организма.

Тази рецепта за жълти стотинки ще ви спести много здравословни проблеми

Тази рецепта за жълти стотинки ще ви спести много здравословни проблеми

Следващият път, когато не сметнете за необходимо да губите времето си в опити да свалите нивата на лошия холестерол е добре да си спомните, че именно той е в основата на много болести и всички те са изключително опасни за живота ни. Като пример ще споменем само инсулта и инфаркта, които са сред заболяванията, причиняващи изключително висока смъртност у нас.

Ако вече сме успели да ви убедим, че е време да се заемете сериозно със здравето си и едно от нещата, с които трябва да се захванете е да понижите нивата на лошия холестерол, то ето я и рецептата, по която да го направите успешно:

Необходими са ви три лимона, 1 литър вода и 500 гр. листа от целина (пресни).
Заврете водата на котлона и след това я снемете от него. Оставете я да се охлади малко. През това време можете да се заемете с миенето на лимоните и листата от целина.
Нарежете двата продукта на едри парчета и ги смелете фино в кухненски робот.

Накрая ги добавете към водата, която завряхте и ги оставете да престоят една нощ. На сутринта прецедете сместа и я съхранявайте в стъклен съд. От нея се приема по една чаена чаша сутрин и вечер, 30 минути преди хранене.
За да постигнете желания ефект се изисква постоянство, тъй като напитката се приема в продължение на три месеца.

ВАЖНО: На всеки два месеца се прави тридневна пауза.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *