За пушачите: Пийте отварата 3 месеца и лекарят ще си скъса дипломата! (руското чудо за белите дробове)

Името звучи силно, но ефектът от отварата е наистина чудо за пречистване на белите дробове на пушачите!

Ако сте пушач, то в никакъв случай не пропускайте тази статия. Защото благодарение на нея или по-точно на отварата, ще постигнете пълно пречистване на белите дробове и като нищо може да накарате личния си лекар да си скъса дипломата.

Наричат отварата руското чудо и макар да звучи силно, то наистина е такова. Ефектът от него е необясним досега и за медиците, тъй като след три месеца употреба, то спомага за цялостното пречистване на белите дробове. А какво по-важно от това за хората, които така и не могат да се откажат от цигарите.

пречистване на белите дробове

Отварата от живовляк прави белите дробове като нови

Тази отвара се прави от билката живовляк, която е призната като една от петте най-добри билки за пречистване на белите дробове. Той е употребяван повече от стотици години, а свойствата му да облекчава и лекува кашлицата, са известни в цял свят.

Освен това живовлякът успокоява бързо възпалени мукозни мембрани, ако имаме такъв проблем и като цяло лекува безотказно възпаленията на белия дроб.

Живовлякът е една уникална билка

Живовлякът е една уникална билка

Живовлякът има свойството да освобождава дихателните пътища, което е основното му качество тук. Той облекчава дишането, действа като отпушващо средство.

Демир бозан билки за бъбреци

Може бързо да си приготвите въпросната отвара у дома като указанията са съвсем елементарни. Трябва просто да се сдобиете с една шепа ситно начукани листа от билката живовляк и да ги сложите в стъклен буркан.

Отгоре ги залейте с половин литър непременно вряща вода, затворете буркана и оставете отварата да престои на плота или някъде другаде за два часа – не и в хладилника обаче, съветва Doctorbg.net.

След като срокът изтече, прецедете отварата и започнете употребата й. Вие си преценявате по колко пъти и кога да пиете, но задължително трябва да изпиете цялата течност за деня. На следващия ден правите отново и така три месеца, след които се спира, за да се направи почивка.

Най-добре е напитката да бъде разделена на две равни части, които да се погълнат поотделно през деня. Няма особено значение дали това лечение ще бъде приложено преди или пък след хранене. Важното е отварата да проникне в организма.

След три месеца наистина ви съветваме да отидете на лекар и сами да констатирате положителната промяна в дробовете си. А най-важното, което следва също от пиенето на отварата, е, че след първото тримесечие много пушачи сами спират цигарите. Просто, защото изпитват непоносимост към никотина. И най-голямото чудо – не напълняват от това!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

14 коментара по “За пушачите: Пийте отварата 3 месеца и лекарят ще си скъса дипломата! (руското чудо за белите дробове)

  1. По-горе в публикацията пише „ситно начукани“, което предполага да са сухи листа. Но при този кратък отговор на запитванията, предполагам, че е поредната „безвредна“ отвара, с цел да се популяризира медията. Ако не съм прав, моля отговорете и оспорете. Благодаря!

  2. не се казва дали широколистен или теснолистен жижовляк се използва,иначе прероръчвам на тия дето ще опитат преди да отпиват да жабуркат,много добре се отразява на венците

  3. Всичкият ли живовляк ,който расте по нашите ширини е напълно безопасен за пиене,като отвара ?

  4. Кой живовляк в краина сметка всичкия ли е полезен който расте на българска земя

  5. Тъй като съм асматичка искам да кажа че също пия Теснолист живовлек.Една супена лъжица суха билка се залива с 400 гр вряща вода.След като истине прецеждам разделям на 4 части и го пия за деня.Освен рова особено вечер правя инхалация с вода в която е врял 5 мин корен от джинджифил

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *