Рецептата на известен лечител ще държи вируси и грип далеч от вас

Рецептата на известен лечител ще държи вируси и грип далеч от вас
5 (100%) 3 vote[s]

Не позволявайте на вирусите да ви изкарат извън строя

След като специалисти предупредиха, че коварният грип тепърва ще се разрази, ви предлагаме рецептата на известния лечител проф. Мермерски, с която ще успеете да се избавите от сезонните болести.

Макар за момента фармацевтичната индустрия да няма универсално лекарство срещу грип, проф. Мермерски е убеден, че тази рецепта ще ви е от полза.
На първо място е от особена важност да не посягате към антибиотиците, щом попаднете в плен на коварния грип, тъй като те няма да ви помогнат, а само ще натоварят допълнително организма ви.

Не позволявайте на вирусите да ви изкарат извън строя

Не позволявайте на вирусите да ви изкарат извън строя

В интервю за „Телеграф” известният лечител посочва, че единственото „лекарство”, което може да се пребори с коварния грип е прополисовата тинктура.
Освен това тя унищожава тотално всички вируси, които сте успели да си „закачите”.

Проф. Мермерски разкри идеален начин да се избавите не само от неприятния грип, а и от неприятната хрема.
За целта още при появата на първите симптоми, е необходимо да вземете два памучни тампона, които да напоите с прополис и да ги поставите в началото на ноздрите. Не ги пъхайте много навътре, за да не срещнете затруднения с изваждането им.
Затиснете едната ноздра с пръст и се опитайте да вдишвате през другата за 2-4 минути. След това повторете процедурата с другата ноздра.

Една от изпитаните природни рецепти на лечителя, която ще ни помогне да устоим на вирусните атаки и на коварния грип е с моркови.
Необходими са ви три средни моркова, настъргани на ренде, към които да добавите една супена лъжица синапено семе и същото количество чист пчелен мед, както и 15 капки прополисова тинктура.

Получената здравословна салата изяждайте наведнъж, без значение по кое време на деня. Хапвайте такава салата всеки ден в продължение на поне две седмици и вирусите ще бягат от вас като дявол от тамян.
Самият проф. Мермерски твърди, че тази рецепта е като Китайската стена срещу разрушаването на клетките, което води организма до състаряване и става по-податлив на всякакъв вид болести.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *