Рецептата на известен лечител ще държи вируси и грип далеч от вас

Не позволявайте на вирусите да ви изкарат извън строя

След като специалисти предупредиха, че коварният грип тепърва ще се разрази, ви предлагаме рецептата на известния лечител проф. Мермерски, с която ще успеете да се избавите от сезонните болести.

Макар за момента фармацевтичната индустрия да няма универсално лекарство срещу грип, проф. Мермерски е убеден, че тази рецепта ще ви е от полза.
На първо място е от особена важност да не посягате към антибиотиците, щом попаднете в плен на коварния грип, тъй като те няма да ви помогнат, а само ще натоварят допълнително организма ви.

Не позволявайте на вирусите да ви изкарат извън строя

Не позволявайте на вирусите да ви изкарат извън строя

В интервю за „Телеграф” известният лечител посочва, че единственото „лекарство”, което може да се пребори с коварния грип е прополисовата тинктура.
Освен това тя унищожава тотално всички вируси, които сте успели да си „закачите”.

“Фигурин

Проф. Мермерски разкри идеален начин да се избавите не само от неприятния грип, а и от неприятната хрема.
За целта още при появата на първите симптоми, е необходимо да вземете два памучни тампона, които да напоите с прополис и да ги поставите в началото на ноздрите. Не ги пъхайте много навътре, за да не срещнете затруднения с изваждането им.
Затиснете едната ноздра с пръст и се опитайте да вдишвате през другата за 2-4 минути. След това повторете процедурата с другата ноздра.

Една от изпитаните природни рецепти на лечителя, която ще ни помогне да устоим на вирусните атаки и на коварния грип е с моркови.
Необходими са ви три средни моркова, настъргани на ренде, към които да добавите една супена лъжица синапено семе и същото количество чист пчелен мед, както и 15 капки прополисова тинктура.

Получената здравословна салата изяждайте наведнъж, без значение по кое време на деня. Хапвайте такава салата всеки ден в продължение на поне две седмици и вирусите ще бягат от вас като дявол от тамян.
Самият проф. Мермерски твърди, че тази рецепта е като Китайската стена срещу разрушаването на клетките, което води организма до състаряване и става по-податлив на всякакъв вид болести.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *