Диета 3 в 1 – отслабване, пречистване и укрепване на имунитета

Ще подобрите значително здравословното си състояние

Какво по-хубаво от това с една диета да получите три ползи?

Представяме ви диета три в едно за отслабване, пречистване и укрепване на имунитета.
Вероятно покрай празниците сте успели да качите някой и друг килограм и сега на дневен ред е темата за отслабване.
Да не пропускаме и факта, че се намираме в сезона, в който около нас ври и кипи от вируси, а не след дълго ще ни затисне и грипната епидемия, така че ще ни е много полезно да повишим имунитета си.

Ще подобрите значително здравословното си състояние

Ще подобрите значително здравословното си състояние

Що се отнася до пречистването на организма, може би е излишно да припомняме, че то трябва да се прави редовно, за да го избавим от натрупалите се шлаки и токсини.

Може би вече изгаряте от нетърпение да научите повече за диетата 3 в 1 за отслабване, пречистване и укрепване на имунитета.
Веднага започваме с описанието й.

Първото и най-важно правило на диетата 3 в 1 за отслабване, пречистване и укрепване на имунитета е суровите храни да съставляват 75% от менюто ви.
Ако вече се чудите как да изградите менюто си ще ви помогнем като ви посочим някои храни, които са изключително полезни, ако се консумират в суров вид – зелен фасул, грах, пълнозърнести храни, сушени плодове и зеленчуци и разбира се преди всичко пресни такива.

Демир бозан билки за бъбреци

Към тях можете да добавите морските водорасли, различните видове зеленчукови сокове, кълнове, вода и прясно изцедени плодови сокове.
Макар основната цел на тази диета да не е отслабване, то можете да бъдете повече от сигурни, че не след дълго и то ще е налице, тъй като е бедна на мазнини, белтъчини и калории.
Редовната им консумация ще подобри значително здравословното ви състояние и ще държи далеч от вас редица болести.

Отначало суровоядството може да ви причини главоболие, но това не бива да ви плаши. Ако сте достатъчно мотивирани ще пренебрегнете този дискомфорт и ще продължите напред, а и той ще изчезне след няколко дни.
Можете да продължите тази диета до постигането на желаните резултати като имате предвид, че трябва да я спазвате минимум две седмици.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *