Диетата за отслабване, с която Сергей Станишев се сбогува с 15 килограма

Лидерът на ПЕС спазва стриктно съветите на Моника

Председателят на ПЕС Сергей Станишев разкри диетата за отслабване, с която успя да се втали до неузнаваемост.

Благодарение на диетата за отслабване, която е приложил, екс председателят на БСП е успял да се раздели с цели 15 килограма от теглото си, което не е никак малко.
Сергей Станишев разкри, че диетата за отслабване е дело на „личния му диетолог” – съпругата му Моника.

Лидерът на ПЕС спазва стриктно съветите на Моника

Лидерът на ПЕС спазва стриктно съветите на Моника

Той разкрива, че диетата за отслабване не е никак трудна за спазване, но човек трябва да има доста голям инат, за да издържи на подобно „изпитание”.
Не си мислете, че диетата за отслабване ще премахне с вълшебна пръчка излишните ви килограми. Сергей Станишев се е избавил от 15-те килограма в рамките на няколко месеца.
Всъщност плавното отслабване е и най-здравословно.

Специалистите винаги са алармирали, че експресното отслабване причинява голям стрес на организма и винаги е последвано от йо-йо ефект.
Затова е добре да се заредите с търпение и да се радвате на резултатите, които успявате да постигнете постепенно.
Самият Сергей Станишев разкри, че е започнал диетата за отслабване още през лятото на миналата година. Към днешна дата обаче резултатите са повече от видими. Дори колегите му в Брюксел забелязали промяната.

За никого не е тайна, че във времето, в което Сергей Станишев бе начело на БСП понатрупа доста излишни килограми. Той споделя, че наднорменото тегло му пречило да води нормален живот и оказвало пагубно влияние на здравето му. Преломният момент бил, когато започнал да вдига високо кръвно, което вероятно е било в резултат на натрупаните тлъстинки около талията, които пречат на нормалната сърдечна функция, както и на кръвоносните съдове.

“Фигурин

В продължение на цял месец, Моника подложила съпруга си на суровоядство, а менюто му включвало само плодове и зеленчуци.
След това постепенно добавила към менюто му топла храна, но в твърде ограничени количества.
Към днешна дата се храни нормално, но количеството на храната му е доста редуцирано. Освен това от менюто му категорично са изхвърлени тестените изделия и сладките изкушения, за които както знаем бяха любимите на Сергей Станишев до неотдавна.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *