Тя смая света: Отслабна 30 кг за 6 месеца като спря само един продукт! (ето режимът й днес + снимки)

Тази 25-годишна британка Тили Кътлър изуми света със своето рекордно отлабване, при това наистина здравословно!

Тя е само на 25 години, но вече е по страниците на световната преса като изданието „Mirror“ заради своето изумително и здравословно отслабване. Казва се Тили Кълтър и не е нито певица, нито актриса, камо ли манекенка. Тя обаче се чувства точно такава със своите 77 килограма в момента, защото само преди малко повече от половин година е тежала рекордните 107 килограма.

Това отслабване за мнозина ще се стори чудо, а за други измама, но това е абсолютната истина – без преувеличение и фотошоп. Тили успя да премахне цели 30 килограма от предишната си маса като в началото на диетата си изключи само един продукт от менюто си. И това е хамбургерът, признава тя.

отслабване

Тили Кътлър смая родината си и света със своето успешно отслабване

„Имаше период, в който бях изпаднала в наистина сериозна депресия. Имах чувството, че никой не ме обича, че съм грозна и сама, неразбрана от никого. Това ме завъртя в един омагьосан кръг и започнах да се тъпча с вредни храни, особено хамбургери. Ядях по четири хамбургера на ден, плюс още някоя и друга закуска. Исках да бъда щастлива, да се харесвам, но това ме завъртя в омагьосан кръг. Колкото повече ядях, толкова повече се мразех“, споделя Тили Кътлър пред „Mirror“ и разкрива тайната на своето отслабване.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Което, разбира се, не се оказва никаква тайна или чудо, а просто воля и здравословно хранене. От месеци Тили не е поглеждала хамбургери, а към днешна дата стриктно спазва нормален режим на хранене, който разкрива за читателите.

„Сутрин закусвам плодове и кисело мляко, но с ниска масленост. Обядът ми най-често е салата – да, голяма салата, за да не остана гладна, но предимно от зеленчуци и без мазни сосове и дресинги. За вечеря обожавам да хапвам пилешко месо заедно със салата, или зеленчуци на скара, на пара, но не и пържено. Това е в общи линии. Да, позволявам си да се поглезя с десерт, тортичка или шоколад, но задължително само един ден през уикенда“, разказва за отслабването си Тили Кътлър.

Днес Тили тежи 77 килограма, но в сравнение с предишните й 107 кг, си е направо манекенка

Днес Тили тежи 77 килограма, но в сравнение с предишните й 107 кг, си е направо манекенка

Промяната в нея наистина е драстична, но за добро, тъй като с предишните й килограми най-застрашено било здравето й. Тили е решила, че не иска да става твърде слаба, но ще свали още няколко килограма. Ще спре с отслабването, когато достигне 60-65 килограма, но е убедена, че ще продължи да живее и да се храни здравословно.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *