Рецептата на 82-годишния бай Добри избави хиляди хора от високото кръвно

От години възрастният човек не е пил хапчета

82-годишният бай Добри от Костенец е помогнал на хиляди хора да се справят с високото кръвно.

Макар мнозина да подценяват високото кръвно и да не му обръщат достатъчно внимание, то е изключително опасно и може да доведе до сериозни последствия като инсулт и инфаркт, които в нередки случаи причиняват смърт.

Самият бай Добри споделя, че високото кръвно го измъчвало от години и пиел какви ли не хапчета. В един момент обаче ниската му пенсия започнала да недостига, за да си купува лекарствата, тъй като лекарите му изписвали все по-скъпи.

От години възрастният човек не е пил хапчета

От години възрастният човек не е пил хапчета

Тогава се сетил за рецептата срещу високо кръвно на баща си, която до неотдавна смятал за бабини деветини.

Цялата пенсия на възрастния човечец отивала за лекарства, тъй като имал още редица заболявания.
Това бил преломният момент, в който взел решението да изпробва народната рецепта срещу високото кръвно, която бил чувал от баща си.
След като приложил рецептата, колкото и да не вярвал преди това в способностите й, спрял да купува хапчета за високото кръвно, защото успял да нормализира стойностите му.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Години наред се поддържа с това лекарство и споделя, че освен че е много евтино е и изключително полезно за организма.
Не са ви необходими много продукти за приготвянето му, а и тези, които ви трябват могат да бъдат открити навсякъде.
Макар този народен лек срещу високото кръвно да не е познат на широката общественост, се оказал изключително ефективен, споделя бай Добри.

Той допълва, че тази рецепта подпомага и сърдечната дейност, дейността на черния дроб и повишава имунитета, което е от огромна полза в това време на годината, когато върлуват различни вируси. Природният лек помага и за разреждането на кръвта.

Продуктите, които ви трябват, за да си приготвите лека срещу високото кръвно са 2 с.л. плодове от шипки (сушени), две супени лъжици люспи от кромид лук и пет чаени лъжички борови иглички (пресни). Всичко това се залива с един литър студена вода и се оставя да заври (трябва да поври 10 минути). След това се прецежда и се разделя на две. Едната част е за един ден. Бай Добри споделя, че пие от лека, когато му се допие вода, без значение по кое време от деня. Единственото условие, което трябва да спазите е да го пиете преди хранене, тъй като така е по-ефективен.

След като изпиете сместа за два дни си приготвяте нова за още два дни.
Курсът на лечение продължава четири месеца, след което се прави едномесечна почивка и се прави нов четиримесечен курс, който е само за профилактика. Бай Добри споделя, че от години не е имал проблеми с високото кръвно.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *