Д-р Емилова: Не яжте тези храни, причиняват рак

Не прекалявайте с консумацията на тези храни

Д-р Людмила Емилова разкри кои са храните, причиняващи рак.

Тя препоръчва да не консумирате ежедневно тези храни, ако не искате да си навлечете рак.
По време на лекция посветена на здравето, известната лекарка, която е последовател на лечителката Емилия Ковачева разкри кои са опасните храни, които причиняват рак.
Освен това веществата, съдържащи се в тези храни водят и до ранно полово съзряване.

 

Всекидневната консумация на мляко и сирене увеличава значително риска от рак на гърдата при представителките на нежния пол.
Особено лошо е, ако с консумацията на тези храни се прекалява в детските години, тъй като те предизвикват ранно полово съзряване, което пък от своя страна води до нарастване на възможността от възникването на тумори на хормонална основа.

Хората, които приемат значително количество храни от животински произход, страдат най-често от хронични заболявания.
От друга страна пък, ако спазвате диета с непреработени растителни мазнини ще предотврати появата на редица здравословни проблеми, сред които и рак.

Д-р Емилова посочва, че наситените мазнини, които се съдържат в твърдите видове сирена са изключително опасни за организма и способстват появата на рак.
Тези наситени мазнини водят до засилено производство на хормони, а учените са доказали, че съществува връзка между тези храни и увеличението на хормонозависимите видове тумори.

“Фигурин

Тези храни са също толкова опасни и за момчетата, тъй като предизвикват по-ранен пубертет, с твърде висок ръст и наднормено тегло.
Изследванията показват, че често пъти заради консумацията на тези храни, които мнозина смятат за изключително полезни, в зряла възраст се получава рак на простатата.

Данните на СЗО сочат, че днес пубертетът идва по-рано с шест години в сравнение с отпреди 150 години.
В днешно време пубертетът при момичетата настъпва на около 10 и половина години, а при момчетата с една година по-късно.
Основните причини, на които се преписва ранното полово съзряване са храненето, наднорменото тегло, стресът, климатичните промени, замърсената околна среда и редица други фактори.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *