Светкавичен ефект: Тази ВИТАМИНОЗНА БОМБА облекчава организма за минути!

Съществува витаминозна бомба, която е в състояние да осъществи чудо с човешкия организъм!

Днес е прекалено трудно да отделяш време за спортуване и да спазваш всички хранителни правила за добро здраве. Животът на всички ни е станал пълен с вредители, които поглъщаме всеки ден, било то чрез храната, изпаренията от автомобили или най-различни химикали, които ни заобикалят.

витаминозна бомба

Това съчетание прави истинска витаминозна бомба

Затова ви предлагаме витаминозна бомба, която да употребявате профилактично винаги когато имате нужда от облекчаване на организма. Тя се състои единствено в три плода, но и трите са с невероятни лечебни свойства и витамини. Става въпрос за сушени смокини, кайсии и сини сливи.

И трите плода от витаминозната бомба са сушени, тъй като точно сушените плодове помагат много за възстановяване на тъканите, гъвкавостта и устойчивостта на тялото. Едно такова облекчаване по естествен път е изключитено ценно.

Сушената кайсия въздейства страхотно върху сърдечносъдовата система. Тайната ѝ е в множеството витамини, които се съдържат в нея. Сред тях са витамин B5, K, Ca, P, Fe, каротин.

Сушената синя слива пък е отличен нормализатор на сърдечния мускул и укрепва кръвоносните съдове. Възстановява до неузнаваемост нервната система. И всичко това е благодарение на витамина K, който се съдържа в този плод. Освен това сините сливи са много добри лекове за болни бъбреци и черен дроб.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Смокинята е плод, който удължава живота. Той подмладява външния вид, освежавайки кожата, а оттам и облекчава цялостно тялото.

Трите плода са много полезни сами за себе си, но са най-послезни в комбинация, тъй като тогава образуват истинска витаминозна бомба. Съчетанието между тях трябва да бъде следното: 5 кайсии, 1 смокиня и 1 синя слива. Яжте тази комбинация всяка вечер поне за няколко седмици и ще усетите невероятен прилив на енергия.

Можете да похапвате витаминозната бомба колкото време си поискате. Хубаво е да бъде преди лягане, за да може през нощта бомбата да постигне пълно действие, докато не се слага нищо в стомаха. Ефектът обикновено се усеща до 20 минути след консумацията, установи Doctorbg.net.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Светкавичен ефект: Тази ВИТАМИНОЗНА БОМБА облекчава организма за минути!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *