Вълшебна отвара предпазва от вируси

Ще запазите здравето си през цялата зима

Във времето, в което върлуват всякакви вируси, тази вълшебна отвара ще ви е от огромна полза.

Отварата са я правели още нашите баби и твърдят, че пази от всякакви вируси. Ако спазвате пропорциите и начина на прием, всички вируси ще ви заобикалят и ще останете здрави през цялата зима.

Намираме се в разгара на грипната вълна, а често пъти коварният грип е съпроводен с кашлица, температура и обща отпадналост.

вируси

Ще запазите здравето си през цялата зима

Тази отвара ще държи всички вируси далеч от вас, а ако вече сте попаднали в техен плен, я взимайте редовно и ще се оправите за нула време.
Освен това тя лекува много бързо кашлицата и прочиства основно дробовете

Продуктите, които са ви необходими за приготвянето й можете да откриете почти навсякъде и няма да ви струват скъпо, но пък за сметка на това отварата наистина върши чудеса. Ще се уверите сами още след първия й прием.

Необходими са ви три листа здравец, три супени лъжици наситнен пресен босилек и три ореха, счукани заедно с черупките.
Сложете половин литър вода на котлона и като заври добавете към нея всички гореспоменати продукти.
Намалете котлона и варете вълшебната отвара в продължение на пет минути.
След като изтече времето я отстранете от котлона и я оставете да изстине.

“Демир

Прецедете изстиналата вече отвара и я разделете на три равни части. Полученото количество трябва да изпиете за деня на три пъти. Няма никакво значение дали ще приемате вълшебната отвара против вируси преди или след хранене, важното е да я приемате редовно. Още след първите два-три приема ще усетите облекчение на коварната кашлица и ще почувствате прилив на сили, ако сте били повалени от грип или някакъв друг вирус.

Ако приемате тази отвара за профилактика, е добре да я пиете поне 2-3 седмици. Ако ли пък я пиете, за да се излекувате от температура, кашлица и обща отпадналост, я приемайте, докато не е почувствате напълно излекувани.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *