Това не е обикновена смес за отслабване, защото с нея се нормализират кръвното и холестеролът! (РЕЦЕПТА)

Смес за отслабване, която има ефект върху цялостното здраве!

Много са методите, с които може да се постигне скоростно отслабване, но малко са тези, които допринасят не само за смъкването на килограми, но същевременно и за здравето на човек. Един такъв начин е чрез специална рецепта, която ще стопи излишните мазнини и ще свали кръвното ви налягане и холестерол.

Смес за отслабване, която върши невероятни неща

Смес за отслабване – може не само да смъква килограми, но и да сваля кръвното и холестерола

Нужните съставки са малко на брой, но всъщност всяка от тях е много ефективна. Необходими са кисело мляко, мед, канела и чист ябълков пектин. От последните три се сипва по една чаена лъжичка в една чаена чаша кисело мляко. Бърка се много обилно до създаването на нужната плътност.

Сместа може да се консумира моментално след приготвянето ѝ, но на гладно. След като се изяде всичко, се чака поне 40 минути преди следващо ядене. Консумацията на сместа трябва да става винаги 40 мин. преди хванене. Тоест, ако ядете по три пъти на ден, трябва да консумирате дневно по три чаени чаши от сместа.

Тайната на това отслабване е, че се намалява апетитът и човек не изпитва нужда да яде много. Пектинът е хранителна добавка, която може да засити стомаха за часове напред. Медът и киселото мляко също са високо хранителни. Канелата пък добавя нужната лечебна пропорция, необходима за смъкване на кръвното налягане.,

„По принцип съм с високо кръвно и винаги съм била. Това ми докарваше много проблеми със здравето. Холестеролът ми беше във високи стойности и имах наднормено тегло. След като почнах да пия от сместа, тези проблеми изчезнаха само за месец. Сега се чувствам отлично, с много повече енергия.“ – споделя един от редовните читатели на Doctorbg.net Кети Николова (63 г.).

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Рецептата може да бъде повтаряна колкото е необходимо до достигането на желаните резултати. След първия месец може да се направи кратка пауза от седмица.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Това не е обикновена смес за отслабване, защото с нея се нормализират кръвното и холестеролът! (РЕЦЕПТА)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *