Тази жена премахна 40 кг. от себе си с диетата на д-р Аткинс!

Тази жена премахна 40 кг. от себе си с диетата на д-р Аткинс!
4.3 (86.67%) 3 votes

Диетата на д-р Аткинс помогна на Александра Иванова да стане невероятна красавица!

Да станеш двойно по-слаб е възможно и това доказа Александра Иванова, която вече е само 55 кг., при положение че цял живот е била близо до 100. Тя е телевизионен продуцент и се е срещала с всякакви известни хора. Затова винаги ѝ е било тежко, че е с наднормено тегло и голямата ѝ мечта е била винаги да бъде привлекателна за мъжете дама. Мечта, която най-после успя да осъществи благодарение на диетата на д-р Аткинс.

Ето я Алекс Иванова преди диетата на д-р Аткинс и след нея

Ето я Александра Иванова преди диетата на д-р Аткинс и след нея

Алекс се захваща много сериозно с въпроса и полага отслабването си в ръцете на българския диетолог д-р Огнян Пелов. Той успява да ѝ предаде най-важните знания и условия, с които да осъществи препоръките на д-р Аткинс, които той ни завещава още преди 40 г.

В основата на диетата е равновесието. То се постига чрез балансирано хранене, което придава енергия на организма. Диетата залага на няколко етапа и след всеки от тях човек се чувства по-добре, а и изглежда по-добре.

Първи етап: Консумацията на въглехидрати се ограничава до максимум 20 гр. дневно. Ядат се основно салати от зеленчуци, които съдържат ниски нива на скорбяла. Изключват се всякакви подсладители, захар, хляб, ориз, картофи и др.

Примерно меню: Закуска – омлет, Обяд -пиле на скара и салата, Вечеря – салата

Втори етап: Въглехидратите се увеличават до 25 гр. дневно и така 7 дни. В следващите 7 ги увеличавате до 30 гр. дневно. После до 35 гр. и се продължава докато забалежите, че се спира отслабването.

Трети етап: Той се състои в задържане на здравословното тегло. То става с всекидневно увеличаване на въглехидратите с 10 гр.

Четвърти етап: Тогава се извършва балансирано хранене, в което се контролира приемът на въглехидрати.

Важно: Диетата на д-р Аткинс трябва да се изпълнява само под лекарско наблюдение. Именно така е направила Александра Иванова и резултатът е главозамайващ.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Тази жена премахна 40 кг. от себе си с диетата на д-р Аткинс!

  1. Диетата е добро нещо, но ако няма спорт нищо не може да се постигне.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *