Лек срещу диабет лекува рак и възвръща зрението

Ще се изненадате от огромната полза от този лек

Този народен лек срещу диабет е от огромна полза за организма, тъй като прочиства стомаха и възвръща доброто зрение.

Всички знаем, че коварният диабет нанася непоправими щети върху организма и именно поради тази причина е наречен „тихият убиец”.
Той уврежда всички органи в човешкото тяло като най-засегнати обикновено са бъбреците, сърцето и зрението.

Ще се изненадате от огромната полза от този лек

Ще се изненадате от огромната полза от този лек

Този мощен природен лек срещу диабет ще възвърне зрението ви от времето преди да се е увредило. Освен това ще прочисти стомаха ви, което ще е от огромна полза за организма.
Вероятно ще се изненадате, след като научите, че този чудодеен лек всъщност е тиквата.

Макар често да я подценяваме и да присъства на трапезата ни рядко под формата на някакъв десерт, тиквата е изключително полезен продукт, тъй като съдържа множество полезни съставки, които са в състояние да решат редица здравословни проблеми.
Специалисти посочват, че най-ценните съставки в тиквата са витамините от групата В, омега 3 мастни киселини, калий, каротин и двойката лутеин и зеаксантин.

Другото полезно свойство на тиквата е, че с нея можете не само да подобрите състоянието си при наличието на диабет, а и да се избавите от наднорменото тегло, което допълнително усложнява нещата. Тиквата притежава свойството да контролира метаболизма и да понижава нивата на вредния холестерол.
Фибрите и витамините от групата В пък са идеален лек за стомашно-чревния тракт.

“Демир

Само една порция тиква защитава зрението ви и възвръща остротата му. Веществото кукурбитацин, съдържащо се в тиквата е мощен убиец на микроби и това превръща тиквата в идеално средство за повишаване на имунната система.
Природолечителите са категорични, че консумацията й може да ви избави дори от рак на стомаха.

За лечение на рак на стомаха обаче тиквата трябва да се консумира в сурово състояние, а не варена или печена, както сме свикнали.
Именно в сурово състояние тя е най-полезна за организма.
Колкото по-често консумирате тиква, толкова по-здрав ще е организмът ви, категорични са специалистите.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Лек срещу диабет лекува рак и възвръща зрението

  1. Привърженик съм на лечението с натурални средства,имайки в пред вид че химическите препарати,които наричат лекарства,в повечето случаи имат десетки противопоказания и по скоро вреди.
    Дано да е истина. Няма цитирани изследвания,но пък знае ли човек? Имайки в пред вид колко са полезни тиквените семки в суров вид,нищо чудно и тиквата да притежава този лечебен ефект. Ще опитам и ако се получи нещо добро ще го споделя с вас. Все пак благодаря за труда ви г-жо Николова.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *