Д-р Михайлов: Това пречистване на кръвоносните съдове се прави напролет, болест няма да ви хване!

Д-р Атанас Михайлов сподели най-добрия начин за пречистване на кръвоносните съдове, който е препоръчително да се прави точно сега!

Известният лечител д-р Атанас Михайлов даде ценни съвети как да подобрим здравето си и да избягаме от болестите чрез задължителното за всеки човек пречистване на кръвоносните съдове.

Той препоръчва тези две рецепти, които се спазват последователно една след друга, да се стартират точно сега – напролет, защото в този момент организмът ни е най-слаб и незащитен от вируси и бактерии след зимата.

Пречистването на кръвоносните съдове е от жизненоважно значение и това изобщо не е пресилено, тъй като то спомага за подобряване на работата на сърдечно-съдовата система и подобряване на кръвообращението. Неща, особено важни за предпазване от редица заболявания, включително инфаркт.
Самото пречистване, което препоръчва д-р Атанас Михайлов, се прави лесно и е изцяло на природна основа. Рецептите обаче трябва да се следват според указанията и едната да не изпреварва другата.

Първото, което трябва да направим, е да се снабдим с четири лимона и четири глави чесън (най-добре той да е родно производство). Чесънът се измива и обелва, както и лимоните, след което заедно се смилат и се поставят в буркан от три литра. Отгоре заливате с топла вода, която стига почти до края на буркана.

“Демир

Тази смес се оставя да престои за три дни, но не в хладилник, а някъде на по-тъмно и хладно място, а после се консумира всеки ден по половин водна чаша, три пъти за 24 часа.

пречистване на кръвоносните съдове

Д-р Атанас Михайлов с поредните си ценни съвети, този път за пречистване на кръвоносните съдове

Когато изпиете цялата въпросна смес, веднага пригответе и втората рецепта за пречистване на кръвоносните съдове, която завършва целия процес. Тя пък се състои от три лимона, 200 грама чесън, 200 грама истински мед и една по-малка глава лук.

Тях ги смилате по същия начин, както и предходните, но без за добавяте вода. Започнете да приемате от сместа веднага, без да престоява, като изяждате по една лъжица (супена) от нея преди ядене – обикновено три пъти на 24 часа.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Д-р Михайлов: Това пречистване на кръвоносните съдове се прави напролет, болест няма да ви хване!

  1. Нещо се е загубило при публикуването, къде е края на първата и началото на втората рецепта?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *