Бърз и ефикасен лек за щитовидната жлеза

Този орган е от огромно значение за организма

През последните няколко години главоломно е нараснал броя на хората, които имат проблеми с щитовидната жлеза.

Предлагаме ви бърз и ефикасен лек за щитовидната жлеза. Освен това той няма да натежи на бюджета ви, тъй като струва жълти стотинки и може да бъде открит на пазара по всяко време. Става въпрос за добре познатото ни зеле.
Зелевите листа са невероятен лек за проблеми с щитовидната жлеза.

щитовидната жлеза

Този орган е от огромно значение за организма

Освен това те са като магнит и са в състояние да изцелят почти всяка една болест на организма.
За всички нас зелето сякаш е познато повече като продукт, от който могат да се приготвят различни видове ястия. Едва ли има българин, който да не си налага кисело зеле.

Неотдавна учените потвърдиха, че зелевата чорба е най-добрият пробиотик. Ползвайте я при различни стомашни и чревни разстройства, както и за прочистване на организма.

Но да се върнем отново на зелевите листа (става въпрос за пресни зелеви листа), които са лек за редица здравословни проблеми. С тях могат бързо да се излекуват отоци и травми от различен произход.
Ако сте ударили крака или ръката си и забележите оток на мястото, просто увийте засегнатия участък със зелево листо. За да омекне зелевото листо, е добре да го завиете с фолио за свежо съхранение и отгоре леко да го начукате с чукчето за пържоли, преди да го поставите на засегнатото място.
Компресът със зелево листо върши отлична работа и при отекли и болезнени крака.

За щитовидната жлеза сме говорили много и едва ли има човек, който да не знае, че тя е от огромно значение за доброто състояние на организма. Проблемите с щитовидната жлеза биха могли да доведат до редица други здравословни проблеми. Ако не бъдат лекувани навреме, изходът може да бъде фатален.

Щитовидната жлеза също може да бъде излекувана със зелеви листа. За целта е необходимо да поставите няколко зелеви листа, увити около врата и най-вече в областта на гърлото, където се намира този толкова важен орган и да покриете с шал или бинт. Компресът се оставя да действа цяла нощ. Процедурата се повтаря всяка вечер, докато не усетите подобрение.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *