Станислава Цалова: Цял живот съм спазвала диети, но с този „бъркоч“ вече нищо не ми се лепи! (рецептата й)

Станислава Цалова сподели своята тайна за отслабване, която няма нищо общо с изнурителните диети!

Синоптичката на Би Ти Ви Станислава Цалова изглежда винаги добре и в завидна форма. Тя се справи с проблема, касаещ нейното отслабване моментално дори след като забременя и роди първото си дете.

Който си мисли обаче, че фигурата й се дължи само на добри гени, тя ще го разочарова. Защото се оказа, че Цалова поддържа тялото си със спазване на строги диети през половината от живота си, а сега разчита на чудна рецепта за пречистване на организма и горене на мазнини, която научила от своя близка приятелка лекар.

отслабване

Станислава Цалова вече не се плаши от думата отслабване

Отслабването за Станислава Цалова винаги е било проблем и жестоки лишения, докато не опитала да приема всеки ден тези две доказано полезни смеси.

Първата съдържа сок от два лимона и грейпфрут, които заедно с връзка смлян пресен магданоз, се смесват в един литър преварена или изворна вода. Всичко се разбърква добре, за да се получи единна субстанция. Пие се три пъти за деня. Първото консумиране е сутрин още след ставане от сън.

Преди да се изпие чаша от въпросната смес за отслабване, се пие само чаша топла вода. Синоптичката е изключително доволна от създадения си от вече няколко месеца навик. Тя забелязала, че каквото и да хапне после през деня, дори и да е по-калорично, нищо не й се лепи.

Не е мираж, може да стане реалност!

Не е мираж, може да стане реалност!

Освен че пие от тази здравословна напитка три пъти дневно, Станислава Цалова си взима и една малка лъжичка преди хранене от приготвена смес от куркума и черен пипер. Тя го тя я нарича „бъркоч“. Това обаче е страшно полезно не само за отслабване, но и за лечението на редица болести. Така е заради доказано полезните свойства на куркумата.

“Фигурин

„Няма строго определено съотношение между куркумата и черния пипер, правя ги на око. Но знам със сигурност, че пиперът е задължителен, защото отключва полезните свойства на куркумата до цели 200 пъти.“ – обяснява Цалова на своите колежки в медията.

Комбинацията от куркума и черен пипер може да се направи в суров вид, или да мине през огън като се разбърка на котлона с малко вода, до получаване на хомогенна смес.

Синоптичката е на мнение, че няма по-пълноценно отслабване от това с природните средства. И лимонът, и грейпфрутът съдържат обилни количества витамин С. Това автоматично значи усилване на имунната система и съответно предпазване от болести.

„Няма нищо по-полезно от отслабването по здравословен начин.“ – смята Цалова.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Станислава Цалова: Цял живот съм спазвала диети, но с този „бъркоч“ вече нищо не ми се лепи! (рецептата й)

  1. Като я наблюдавам, май само умствено отслабва тази. И до доста видимо.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *