Потвърдено от д-р Фурнаджиев: Ето кое ни спасява от вируса ХИВ!

Човешкото тяло понякога само предпазва организма от вируса ХИВ. Това е доказано и потвърдено от д-р Фурнаджиев!

Въпреки че има сведения за наличието му от много време, вирусът ХИВ нанесе своя бум през 80-те години, а през следващото десетилетие се проведоха много изследвания за СПИН, които така и не откриха лечение. През последните 20 години обаче бяха измислени много медикаменти, удължаващи живота на заразените хора. Тайната им е в засилването на имунната система, която на серопозитивните по принцип е срината.

Д-р Фурнаджиев разкри истината за сливиците

Д-р Фурнаджиев потвърди кое спасява от вируса ХИВ

В самия човешки организъм има нещо, което може да предпази човека от вируса ХИВ. Преди години японци откриват специфични клетки в слюнката с форма на буквата Т, които наричат хелпери (помощници). Оказва се, че те са в състояние да убият вируса на СПИН, научи Doctorbg.net.

Именно това е причината лекарите от край време да спрат да вадят безразборно сливиците на пациентите си. Това в наши дни се прави само ако е изключително наложително, защото те се явяват като бариера за вируса и често дори спасяват от заразяването с него.

Информацията е потвърдена от д-р Боримир Фурнаджиев, който е сред най-видните ни специалити по УНГ и изтъкнат отоневролог. Той също като колегите си защитава тезата за спасяването на сливиците.

„Сливиците се оперират, но само в краен случай и още в детска възраст. Сега все повече колеги избягват да ги отстраняват именно заради тези Т-клетки. Сливиците са сериозна защитна бариера за организма. В устата на човек има какви ли не патогенни организми – над 200 вида вируси, бактерии и гъбички.“ – казва д-р Фурнаджиев пред в. „Живот без рак“.

При ползване на общи прибори или чаша с човек, носител на вируса ХИВ, в устата ти могат да попаднат 200-300 опасни бактерии. Но Т-клетките в слюнката ще ги унищожат. Произвеждат ги сливиците, които всъщност са лимфни възли. Човек има 6-7 такива образувания на шията и две от тях са в устата.

 

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *