Древна тибетска рецепта лекува хипертонията завинаги

Тази рецепта ще регулира кръвното ви още след първите няколко приема

Хипертонията засяга все по-голяма част от съвременното общество.

Специалистите констатират, че напоследък възрастовата граница на хипертонията се е понижила застрашително. От това коварно заболяване вече страдат и деца.
Всички сме наясно колко опасна може да бъде хипертонията. В нередки случаи именно тя е в основата на инсултите и инфарктите.

По-младите организми почти не я усещат, докато не бъде установена случайно по време на някой от профилактичните прегледи или при преглед по повод на друг здравословен проблем.

хипертонията

Тази рецепта ще регулира кръвното ви още след първите няколко приема

Не е тайна, че лекарствата, които стотици хиляди българи гълтат за лечение на хипертонията всъщност не я лекуват, а само замаскират основните й показатели. За съжаление тези медикаменти са нож с две остриета, тъй като докато уж помагат да се преборим с хипертонията нанасят сериозни увреждания на организма.

Един от най-добрите начини за борба с хипертонията е цялостното прочистване на организма, съветват тибетските монаси.
Добре е да обърнем сериозно внимание както на хранителния, така и на двигателния си режим. Застоялият начин на живот неизбежно води до редица сериозни здравословни проблеми, сред които е и хипертонията.

Добре е поне два пъти в седмицата да правим разтоварващи дни, в които да приемаме само чай (без подсладител или захар) и плодове.
Ако успеем да въведем два такива дни в седмицата, то първата крачка към здравословния живот вече е направена.

Предлагаме ви и един изпитан лек, който ще ви помогне да се преборите с хипертонията завинаги. Освен това лечебният процес няма да ви отнеме дълго време.
Този лек е от тефтерите на тибетските монаси. За да си го приготвите, са ви необходими ½ килограм изчистени слънчогледови семки в сурово състояние.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Съдържащата се в семките никотинова киселина (витамин В3) помага за разширяване на кръвоносните съдове и подобрява значително кръвообращението.

Поставете ½ кг. Измити слънчогледови семки в съд, залейте ги с два литра студена вода и ги варете в продължение на два часа на бавен огън. След това отдръпнете сместа и я оставете да се охлади. Прецедете и разделете количеството на две равни части. Всяка една от тези части трябва да бъде изпита в рамките на едно денонощие (това количество трябва да бъде изпито за два дни).

Още след първите приеми ще усетите, че кръвното ви се връща към нормалните граници. Препоръчва се за по-трайни резултати тази процедура да се повтаря в рамките на един месец.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *