Вълшебен лек при инсулт

Намалява значително нивата на лошия холестерол

Напоследък все повече хора биват покосени от инсулт.

Медиците разкриват, че според наблюденията им коварният инсулт, както и сърдечните заболявания повалят все по-млади хора. За съжаление до голяма степен хората сами допринасят за появата на редица тежки заболявания, сред които инсулт и инфаркт, твърдят специалистите.

Представяме ви един изключително ефикасен природен лек за лечение на инсулт, който е признат дори и от медиците. Той не само помага за по-бързото възстановяване на хората, които вече са прекарали инсулт, а може да се използва и като превантивна мярка срещу тежкото заболяване. Освен това оказва благотворно действие за намаляване на нивата на лошия холестерол, който както знаем също е изключително опасен.

инсулт

Този лек намалява значително нивата на лошия холестерол

Този вълшебен лек при инсулт отдавна е признат не само от лекари и диетолози, а от всякакви специалисти. Смята се, че този лек е използван още от древните египтяни за лечение на рани, а гърците са го използвали за удължаване на живота. Индийците пък са ползвали същия този лек за поддържането на баланса в организма и по-добро здраве.

Всъщност става въпрос за два продукта, които по всяка вероятност могат да бъдат открити във всеки един дом. Това са мед и канела. Диетолозите отдавна са на мнение, че консумацията на мед и канела е изключително полезна за организма, а комбинацията на тези два продукта, е мощно оръжие срещу редица болести.

В подходящ съд смесете две супени лъжици мед с три супени лъжици канела. Най-добре е да приемете този микс сутрин, преди да сте закусили. Само в рамките на два часа този вълшебен лек от народната медицина ще намали нивото на холестерола ви с 10%.

Ако не можете да приемете тази смес самостоятелно, можете да я разтворите в чаша топла вода и да я изпиете.
Добре е една супена лъжица мед и две супени лъжици канела да се приемат и вечер, но задължително разтворени в топла вода.
Редовната употреба на този лек подпомага лечението на хроничен артрит.

“Фигурин

Непременно погледнете и ТОВА:

Симптомите, издаващи, че скоро ще бъдете застигнати от инсулт


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Вълшебен лек при инсулт

  1. Тази комбинация я пробвах, полезна е за сърцето, а канелата разрежда кръвта.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *