Михаела Павлова: Месец преди състезание свалям по 7 кг с рецептата на д-р Емилова, безотказна е! (състава й)

Михаела Павлова е намерила успешния начин за отслабване с помощта на д-р Емилова, която ползва преди състезания или „Денсинг Старс“!

Михаела Павлова, която едни познават още от формата „Денсинг Старс“, а други обикнаха от екранната й героиня Рая от „София Ден и Нощ“ споделя, че е намерила своя начин за отслабване.

Тя е професионална танцьорка, но въпреки това като всяка жена има склонността да пълнее. Дори признава, че в началото на сериала е била с няколко килограма по-слаба от сега и вече се заема с пролетното отслабване.

отслабване

Михаела Павлова се справя с отслабването благодарение на д-р Емилова

Това не представлява трудност за нея, не само заради тренираното й тяло, но и заради помощта на безотказната рецепта, която преди години научила от д-р Емилова. Става дума за напитка, която се явява мощен убиец на мазнините в тялото и служи за безотказното горене на калории дори по време на сън.

Напитката съдържала една 125 калории, което е нищо работа, но освен за отслабване, спомагала и за пречистване на организма и изчистване на шлаките, които пречат на нормалната работа на органите ни. Всеки път, когато се заема със спешно отслабване, Михаела Павлова разчитала на тази напитка и разбира се, я съчетавала с подходящ и разтоварващ режим на хранене.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Съставът на напитката на д-р Емилова е много полезен. Той включва няколко листа зеле, пет стръка целина, краставица, две-три ябълки, един лимон и лъжичка с настърган корен от джинджифил.

„Прави се много лесно. Просто се измиват и обелват всички тези продукти, а после ги слагаме в един блендер и ги разбиваме. Това е. А после я пием на две порции през деня, но трябва да е четиридесет минути, преди да започнем да се храним“, обяснява красавицата, която дала рецептата за това „чудо“ и на близките си дружки. Интересното било, че и при тях имало видим ефект.

Паралелно с приема на напитката, Михаела спазва най-простички правила за отслабване. Просто не се храни след 19 часа вечерта, никога не смесва белтъчини и въглехидрати на едно хранене, избягва месото и набляга предимно на пресните и свежи зеленчуци и плодове.

Повече от ясно е, че не се и докосва до захари, мазнини и тесто.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *