Свръх рецептата на д-р Неделя Щонова: Тази лимонада преобърна живота ѝ!

Д-р Неделя Щонова невинаги е била красавицата, която познаваме днес!

За да има това страхотно тяло, хубавата лекарка е положила много усилия. От години тя тренира здраво във фитнеса и има здравословен хранителен режим. Не пие, не пуши и избягва всичко, което може да докара токсини в организма ѝ. Една от рецептите ѝ обаче се оказва нейният щастлив обрат в живота.

Неделя Щонова е невероятна в наши дни

Д-р Неделя Щонова днес е прелестна, но това е плод на доста усилия

Става дума за лимонада за отслабване, която д-р Неделя Щонова сама е измислила и която после става популярен метод за сваляне на килограми. За приготвянето ѝ необходими са вода, лимони и мед. Интересното е, че напитката може да се използва и като самостоятелен метод за отслабване, и като част от някаква диета.

Рецепта: В 1.5 л. вода се изцеждат 7 лимона. После се сипват 70 гр. течен мед и всичко се загрява на бавен огън. Не бива да се допуска обаче напитката да стане вряла. Само леко се затопля, за да може медът по-добре да се разтвори в течността. След това престоява за 24 часа на някое хладно място и е готова за консумация.

Д-р Неделя Щонова е пиела от тази лимонада за отслабване в продължение на години. Разбира се, правела е и паузи, но ефектът все още е виден. В момента това е една от нашите най-красиви лекарки, което е с помощта на специалната напитка.

Дозата, която е препоръчително да се консумира на ден, се състои в цялата напитка. Ако приемем, че човек е буден средно 16 часа в денонощието, то трябва за това време да изпие цялата лимонада. Може да се раздели на порции за през няколко часа. Препоръчително е през първите два дни организмът да се захранва само с плодове и зеленчуци, освен с лимонадата.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Свалянето на килограми не е лесна задача, но не е и непосилна, стига да изпълнявате стриктно всичко, което сте си поставили за цел, счита Doctorbg.net.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Свръх рецептата на д-р Неделя Щонова: Тази лимонада преобърна живота ѝ!

  1. НИКОЙ ЛЕКАР НЕ БИ ЗАГРЯВАЛ МЕДА НАД 40 ГРАДУСА ! поредната измислица на скучаещи сайтове .

  2. Д-р Щонова и преди 20 години беше точно толкова елегантна и красива! Това,че успява да задържи фигурата си е достойно за уважение ….тя е прекрасна…

  3. Що за несериозно. Дозата била 1, 5л вода , дотук добре, но 7 лимона и помислете, !!! 70гр мед за ден. И това колко дни. Може да се натровиш от такова количество мед и това не е един ден!?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *