Тити Папазов: Откакто бъркам това „чудо“ на семейството, болест не сме видели вече година! (мощна рецепта)

Тити Папазов: Откакто бъркам това „чудо“ на семейството, болест не сме видели вече година! (мощна рецепта)
4.3 (85.45%) 11 votes

Тити Папазов разкри своята рецепта за здраве, която от година дава на цялото си домочадие!

Големият Тити Папазов е любимец на българите заради широката си душа и огромно сърце. Готов винаги да помогне на всеки с каквото може, той разкрива и едно от най-значимите неща за него и семейството си – а именно как се поддържат здрави.

Щастлив и горд татко на двама сина, Тити Папазов признава, че откакто чул тази рецепта за здраве, веднага я забъркал и ефектът не закъснял. Вече цяла година всички били здрави като камъчета, а от това по-хубаво, абе здраве да му кажеш.

рецепта за здраве

Тити Папазов споделя тази наистина удивителна по свойствата си рецепта за здраве

Бъркочът, както го нарича Тити, всъщност е едно от най-полезните неща – ряпата. А тази рецепта служи за цялостно и пълно пречистване на организма като изхвърля всички вредни вещества, шлаки и токсини от тялото и служи за мощно засилване на имунната система.

Указанията са прости. Трябва само да се вземат от трите вида ряпа – бяла ряпа, червена ряпа и черна ряпа. След това се настъргва от трите и се прави салата, която се овкусява с ябълков оцет и чист нерафиниран зехтин. Това е всичко.

От тази салата трябва да се яде в течение на цяла седмица всеки ден, може и по два пъти, след което се прави почивка в продължение на месец или два. После курсът се повтаря отново, разкрива Тити Папазов тази рецепта за здраве на приятелите си.

Другото, което не подминава нито ден от много време насам, е червеното цвекло, от което прави супер здравословно смути на домочадието. В блендер се смесва червено цвекло, сок от грейпфрут, лимон, ябълка и морков, след което течността се изпива на момента, защото ако престои се губят повечето от полезните свойства на съставките.

„Това е всичко – чисто, природно и напълно естествено. Хрема не съм видял, откакто започнах да ги приемам, а да не говорим за вируси, грип или по-сериозни неща. Да чукна на дърво, убедих се, че природата наистина е най-могъщият лечител“, коментира Тити Папазов.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *