Тити Папазов: Откакто бъркам това „чудо“ на семейството, болест не сме видели вече година! (мощна рецепта)

Тити Папазов разкри своята рецепта за здраве, която от година дава на цялото си домочадие!

Големият Тити Папазов е любимец на българите заради широката си душа и огромно сърце. Готов винаги да помогне на всеки с каквото може, той разкрива и едно от най-значимите неща за него и семейството си – а именно как се поддържат здрави.

Щастлив и горд татко на двама сина, Тити Папазов признава, че откакто чул тази рецепта за здраве, веднага я забъркал и ефектът не закъснял. Вече цяла година всички били здрави като камъчета, а от това по-хубаво, абе здраве да му кажеш.

рецепта за здраве

Тити Папазов споделя тази наистина удивителна по свойствата си рецепта за здраве

Бъркочът, както го нарича Тити, всъщност е едно от най-полезните неща – ряпата. А тази рецепта служи за цялостно и пълно пречистване на организма като изхвърля всички вредни вещества, шлаки и токсини от тялото и служи за мощно засилване на имунната система.

Демир бозан билки за бъбреци

Указанията са прости. Трябва само да се вземат от трите вида ряпа – бяла ряпа, червена ряпа и черна ряпа. След това се настъргва от трите и се прави салата, която се овкусява с ябълков оцет и чист нерафиниран зехтин. Това е всичко.

От тази салата трябва да се яде в течение на цяла седмица всеки ден, може и по два пъти, след което се прави почивка в продължение на месец или два. После курсът се повтаря отново, разкрива Тити Папазов тази рецепта за здраве на приятелите си.

Другото, което не подминава нито ден от много време насам, е червеното цвекло, от което прави супер здравословно смути на домочадието. В блендер се смесва червено цвекло, сок от грейпфрут, лимон, ябълка и морков, след което течността се изпива на момента, защото ако престои се губят повечето от полезните свойства на съставките.

„Това е всичко – чисто, природно и напълно естествено. Хрема не съм видял, откакто започнах да ги приемам, а да не говорим за вируси, грип или по-сериозни неща. Да чукна на дърво, убедих се, че природата наистина е най-могъщият лечител“, коментира Тити Папазов.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *