Бай Дончо разкри уникален лек за стомах! (РЕЦЕПТА)

Дончо Тонев от години помага на хората с природни средства, една от рецептите му се явява страхотен лек за стомах. Тя е дала резултат при редица хора с такива проблеми.

Всякакви болки в стомашната област могат да изчезнат за секунди със специалната рецепта на Дончо Тонев. Като единствен учител на Иван Бързински, който е светило в областта на народната медицина, Дончо опитва да разпространява методите му и създава дори собствени такива. Той разкри пред в. „Уикенд“ какъв лек за стомах действа бързо.

Дончо Тонев разкри лек за стомах

Дончо Тонев знае велик лек за стомах

„Смесвате в тенджера 4 кг. суров цвят от жълт кантарион с 4 л. зехтин, след което се затваря и се оставя да престои за 40 дни на слънце. През това време периодично го разбърквате. Когато изтече този период, се прецежда и започва да се консумира. Пийте от отварата по 1 суп. лъжица всяка сутрин, всеки обед и всяка вечер.“ – споделя Дончо Тонев.

Билколечителят е установил, че чрез този лек за стомах изчезват всички болки. Той може да се изпозлва срещу язва, гастрит, колит и изобщо всякакви стомашни проблеми. Когато човек чувства, че стомахът му е разбъркан поради нередовно или нездравословно хранене, също може да прибегне до тази отвара.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Дончо Тонев е изключително ясен, че той не е билкар, а билколечител. Той разяснява, че първото значи да събираш билки и да правиш микс от тях, докато второто изисква минимални медицински познания за човешката анатомия.

Билколечителят Дончо Тонев е категоричен, че по време на лечението на стомаха с отвара не бива изобщо да се вкусват алкохол, газирани напитки, лютиви храни и да се пушат цигари. Всичко това раздразвало стомаха и пиенето на напитката може да се окаже неефективно.

Отварата от жълт кантарион и зехтин се пие до свършването ѝ. Болката изчезва моментално, но за да не се завърне в скоро време, трябва да се погълне целият лек, разпределен на порции, узна Doctorbg.net.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *