Народен цяр при миома

Рецептата на проф. Мермерски действа безотказно

Народният цяр действа безотказно при случаи на миома.

Освен това той цери също толкова успешно висока кръвна захар при диабетиците и колит.
Ще се изненадате, когато научите колко лесен и евтин лек ви предлагаме за лечението на миома.

Става въпрос за добре познатата ви медицинска дъвка, позната още като хиоска, мастикова дъвка или съкъз. Тя е в основата на рецептите, които ще ви разкрием за лечението на миома. Дъвката има мощно противогъбично, антивъзпалително и антимикробно действие.

миома

Рецептата на проф. Мермерски действа безотказно

За онези от вас, които не знаят какво представлява медицинската дъвка ще подскажем, че тя е с бяло-жълт цвят. Вкусът й отначало е горчив, но постепенно се променя.
Тя може да бъде използвана за лечение на белези, рани, напукани пети, гастрит, колит, коремни спазми.

Полезните й свойства съвсем не се изчерпват дотук. Тя може да бъде използвана успешно в борбата с вируси и настинки. Освен това като бонус подобрява дъха в устата ви.

Ако страдате от главоболие, медицинската дъвка отново може да ви се притече на помощ. Вземете равни количества счукана иглика и съкъз и ги варете в 1 литър вода за около десетина минути. От отварата се пие по една кафена чашка три пъти на ден, 20 минути преди хранене.

За лечение на миома можете да приложите рецептата на проф. Мермерски. Необходими са ви 2-3 зрънца медицинска дъвка, които да поварите с една чаша вода. Чаят се приготвя за всеки прием. Пие се сутрин и вечер на гладно. Този чай понижава и кръвната захар. Лечението трае един месец, след което се прави едномесечна почивка и отново се прилага.

Демир бозан билки за бъбреци

С боровата дъвка бихте могли да си приготвите и мехлем, който ще излекува много бързо напуканите ви пети. Смесете равни части съкъз, пчелен восък, мед и зехтин и разбъркайте добре. Варете съставките на водна баня, докато забележите, че започват да се сгъстяват. Варенето става при непрекъснато бъркане.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *