Експресни лекове при псориазис

Неприятният псориазис може да бъде излекуван и с ябълков оцет и зехтин

Хората, страдащи от неприятния псориазис най-накрая могат да си отдъхнат.

В следващите редове ще ви разкрием няколко експресни лека за лечението на псориазис.

За да си приготвите първата рецепта, церяща псориазис са ви необходими равни количества цветове от жълт кантарион и ситно нарязани цветове от невен (толкова, че да напълните еднолитров буркан), шепа бял равнец.
След като вече сте поставили цветовете в бутилката, я допълвате със зехтин или слънчогледово олио и затваряте съда.

псориазис

Неприятният псориазис може да бъде излекуван и с ябълков оцет и зехтин

Трябва да престои на слънчево място за 3-4 седмици. Ще познаете, че лекът ви срещу псориазис е готов, когато зехтинът (олиото) придобие наситено червен цвят. Прецежда се през марля и към него се добавят 5 гр. масло от лавандула и 10 гр. масло от хвойна.

Всички продукти се разбъркват много добре и с полученото мазило се мажат засегнатите места по 1-2 пъти дневно. Можете да използвате това мазило и за лечение на суха кожа, екземи, струпеи, лишеи и изгаряния.

Неприятният псориазис може да бъде излекуван и с ябълков оцет и зехтин. За целта смесете равни количества от двете съставки и добавете щипка сол. С получената смес се мажат засегнатите места като се оставя да действа поне 15-20 минути.
След това си вземете душ. За да подпомогнете изчезването на плаките е добре при вземането на душ да използвате неалкален сапун (душ-гел).
До месец ще забележите огромна разлика.

“Демир

Другата ефикасна рецепта за лечение на псориазис е с просо. 250 гр. просо се изпича за 2-3 минути и се разтърква между пръстите, за да паднат обвивките на зърната. Сварете го на бавен огън с една бутилка бира. Намачкайте зърната, за да се получи каша и с нея намажете болното място и го превържете.

Съчетанието от боров катран и яйчен жълтък също действат много добре срещу псориазис. За целта е необходимо да смесите равни количества от двете съставки и да мажете засегнатите места два пъти на ден.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *