Лесен метод за премахване на целулит

Мисията е възможна и изключително лесна

С наближаването на летния сезон представителките на нежния пол започват да търсят все по-упорито методи за отслабване и премахване на целулит.

След като вече ви предложихме доста рецепти за отслабване, е време да ви разкрием и най-лесният и успешен метод за премахване на целулит.
Единственият продукт, който ще ви е необходим за нелеката борба с неприятния целулит, е медът.

целулит

Мисията е възможна и изключително лесна

Трябва обаче да си намерите стопроцентов мед. В никакъв случай не си го купувайте от магазините, тъй като няма как да сте сигурни за какво плащате. Най-добре е да си го вземете от ваш познат, който се занимава с пчеларство.

Един от най-ефикасните начини за премахване на досадния целулит, е масажът с мед. Взаимодействието на кожата с биологично активните вещества, съдържащи се в натуралния мед, вършат чудеса в борбата с целулита. Ако към тях добавите и стандартните механизми на мануалната терапия, то успехът ви е гарантиран на 100%.

По този начин борбата с неприятния целулит може да бъде отнесена към рефлексотерапията, която е изумително съчетание на лечебното действие на натуралния мед и масажа.
Може би се питате защо медът е толкова силен продукт в борбата с целулита. Всъщност мощта му се крие в това, че този пчелен продукт абсорбира успешно токсините и подпомага бързото им изхвърляне от организма. Освен това подхранва тялото с биологично активни вещества.

Чрез масажа с мед подпомагате увеличаването на лимфопотока и допринасяте за изчистването на кожата.
Чрез рязкото подобряване на кръвообращението в дълбоките слоеве, което се постига с масажа с мед, помагате и на кожата и мускулите, тъй като подобрявате подхранването на вътрешните органи.

Сами ще се убедите в ефикасността на този изпитан метод за премахване на целулит. Още след първия масаж с мед ще усетите, че кожата ви е подобрила значително еластичността си и е станала копринена на допир. Освен това се изглаждат и подкожните уплътнения, а това води до подобряване на общото състояние на организма.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *