Сироп от борови връхчета и джинджифил. Точната рецепта за боров мед

Лекарите му давали едва няколко месеца живот докато не взел сироп от борови връхчета и джинджифил. Рецепта за боров мед.

Преди 13 години Анти Кресик бил диагностициран с тежка форма на рак.

За разлика от мнозина, на които е поставена диагноза рак, той я приел съвсем спокойно и заявил категорично, че ще се избави от коварното заболяване. Макар медиците да му давали само няколко месеца живот, той все още е жив.

Кресик успял да пребори коварния рак с помощта на пчелен мед и билки. Той бил освободен от лечебното заведение през април, а до лятото нямало и следа от тежката болест.
Когато отишъл на контролен преглед, лекарите го гледали като извънземно и не вярвали, че той още е жив.

сироп от борови връхчета и джинджифил

Лекарите му давали едва няколко месеца живот

Рецептата на Кресик за лечението на рак е 1 кг. чист пчелен мед, смесен с 500 гр. борови иглички и същото количество джинджифил. С тази рецепта той успял да излекува доста тежка форма на рак на белите дробове.

Босненка споделя в социалните мрежи, че също е успяла да излекува рак с помощта на меда. Тя страдала от рак на ендокринните жлези. След като успяла да се избави от коварното заболяване, босненката смята за свой дълг да сподели рецептата, за да е от полза на колкото е възможно повече хора.

За рецептата на босненката пък са ви необходими два корена джинджифил и 500 гр. мед. Джинджифилът се смила на ситно в блендер, добавя се към меда и се разбърква добре. От тази смес се консумира по една супена лъжица, 3-4 пъти на ден.

Босненката обаче е категорична, че за да ви е от полза тази рецепта, трябва да сте сигурни, че медът е чист. Затова е най-добре да го вземете от ваш близък или познат, който се занимава с пчеларство.

“Фигурин

Вълшебната смес, церяща рак на ендокринните жлези се съхранява в стъклени буркани в хладилника. Най-важното е да не използвате метална лъжица. Най-добре е тя да е дървена или пластмасова. Първите ефекти ще се появят около четвъртия ден. Тази рецепта се прилага до пълното оздравяване.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

7 коментара по “Сироп от борови връхчета и джинджифил. Точната рецепта за боров мед

  1. Имам питане към автора на статията ако е възможно по-подробно описание на приготвянето на рецептата със борови иглички, ще бъда много благодарна ако поясните как точно се използват бовите иглички или борови връхчета. За жалост при нас съще е открит карцином на белия дроб и ни предстои трета химиотерапия. БЛАОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

    • Doctorbg.net: Здравейте! Няма някаква специална рецепта. Просто нарязвате на много ситно боровите иглички и джинджифила, след което ги заливате с мед. Получва се истинска витаминозна бомба. Успех!

  2. Много Ви Благодаря за отговора, от началото на първата химиотерапия досега пие от следната смес – мед 500гр. джинджифил 500гр.и куркума 30гр. по 1,2 чаени лъжички 30 мин. преди ядене и не е имал повръщания, но тъй като за тази смес пише че трябва да се пие два месеца, а те вече изминаха та затова търся да заменя или да добавя нещо друго, като възнамерявам да добавя и нарязани борови връхчета сега е точно техният сезон, но незнам дали да изключвам куркумата или не, да не би да прекаля с многото добавки. Ако имате някакъв опит със тази коварна болест Моля Ви споделете. БЛАГОДАРЯ!!!

  3. А при положение че има и диабет тип 2 ,как да взема мед? Чета,че не е добре…?

    • Doctorbg.net: Диабетиците трябва да се консултират с личния си лекар. Успех!

  4. Здравейте, искам да попитам какви трябва да бъдат боровите иглички/връхчта?Стари борови иглички или млади,туко що покарали връхчета, тези които на пролет избиват… Има ли разлика кое от двете ще се използвя?

    • Връхчетата трябва да са млади, светлозелени, които се показват напролет. И по възможност да са далеч от шосета и прочие замърсяващи фактори, за да не постигнете обратния ефект!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *