Лили Димкова: Не знаете колко болести лекува тази тинктура! (смайващ ефект при диабет и щитовидна жлеза)

Лили Димкова е дъщеря на големия лечител Петър Димков, а тази целебна тинктура е нейната рецепта за здраве!

Тя е наследила до голяма степен опита на своя баща Петър Димков и цял живот е вървяла по стъпките му, за да помага на хората да бъдат здрави. Тя е Лили Димкова, която е прочута със своите съвети, но в едно нещо е убедена и това е най-силната рецепта за здраве в лицето на тази целебна тинктура.

Уникалното при нея е, че има смайващо действие при болните от диабет или при хора с проблеми с щитовидната жлеза. Съставът на лечебната тинктура е изцяло природен и включва един от доказано най-полезните дарове на природата – ореха.

рецепта за здраве

Лили Димкова и нейната рецепта за здраве имат доказана помощ върху здравето на хората

Тази тинктура обаче се прави не от ядките, а от преградките на орехите. Които много хора дори не подозират колко са полезни. Рецептата за здраве на Лили Димкова, помогнала на толкова много хора, се състои от следните неща.

Взимат се две пълни големи лъжици с орехови преградки, които се слагат в стъклен съд, най-добре буркан. Отгоре се поливат плътно с водка, но преди това трябва добре да начупим ореховите преградки. След като се направи това и се покрият с водката, съдът се затваря хубаво и се оставя на задължително тъмно място, където престоява цели две седмици.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Едва след тях целебната тинктура е готова за употреба и може да се започне лечебният прием. Той се прави всеки ден, без прекъсване като се капват по 20-30 капки в съвсем малко водичка – колкото напръстник и се изпиват. След приема може да се пийне още малко вода, отделно.

Курсът на лечението с тази рецепта за здраве трябва да е минимум от три седмици до максимум три месеца. Тинктурата от орехови преградки действат отлично не само при диабет и проблеми с щитовидната жлеза, а и при болки в ставите, гуша, главоболие, стомашно разстройство, остър гастрит и миома на матката.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *