Лек за щитовидната жлеза

Щитовидната жлеза е малка, но пък за сметка на това именно тя дирижира растежа, развитието и метаболизма

Напоследък все повече хора страдат от проблеми с щитовидната жлеза.

Предлагаме ви един изпитан лек за щитовидната жлеза, който е съставен от изцяло природни продукти. Билките, които са ви необходими за приготвянето на този лек могат да бъдат открити във всяка една билкова аптека.

Основната съставка, която би ви била от полза при хиперфункция на щитовидната жлеза (Базедова болест), е глогът.

щитовидната жлеза

Щитовидната жлеза е малка, но именно тя дирижира растежа, развитието и метаболизма

Можете да си го купите на таблетки от аптеката. Освен това тази билка има доказано действие при безсъние, различни видове нервни разстройства, хипертония, гръдна жаба, атеросклероза, главоболие, сърдечна невроза и висок холестерол.

Базедовата болест е доста деликатно заболяване на щитовидната жлеза и при нея трябва да се подходи по-деликатно. Основното лечение при този проблем на щитовидната жлеза е свързано с набавянето на така необходимия йод.
Разбира се съществуват редица лекарства за този здравословен проблем, но не трябва да забравяме, че всяко едно от тях е със странични ефекти.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

За приготвянето на лечебната смес за щитовидната жлеза са ви необходими невен, коприва, метла, дяволска уста, индийски жен-шен, трибулус терестрис, лайка, цвят глог и репей. Смесете от всички тези билки по 50 гр. от получената смес изсипете една супена лъжица в две чаени чаши вода. Варете сместа седем минути на бавен огън, откакто заври.

След като мине това време я отдръпнете от огъня и я оставете да кисне 90 минути, след което я прецедете. Към получената отвара добавете по една супена лъжица пчелен мед и индийски живовляк, както и по една чаена лъжичка тинктура от невен и жен-шен.
От получения лек пийте три пъти дневно по половин чаена чаша. За да има ефект от лечението, трябва да го прилагате в продължение на два месеца.

Щитовидната жлеза е малка, но пък за сметка на това именно тя дирижира растежа, развитието и метаболизма. Дисфункцията на тази жлеза може да доведе до редица здравословни проблеми, а в някои случаи дори може да има летален изход.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Лек за щитовидната жлеза

  1. Харесват ми публикациите!
    Много ценни съвети!
    Благодая!
    Щастлив и успешен ден!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *