Рецептата, която ще изстреля здравето ви в небесата

Изключително лесна е за приготвяне и няма да ви излезе скъпо

Тази рецепта не само ще подобри здравето ви, а направо ще го изстреля в небесата.

След като я приложите ще се почувствате като нови и ще усетите прилив на енергия.
Най-важното е, че за тази рецепта, която ще изстреля здравето ви в небесата не са ви необходими скъпи продукти, а само два продукта, които вероятно могат да бъдат открити във всяка къща.

здравето

Изключително лесна е за приготвяне и няма да ви излезе скъпо

Тази рецепта за здравето е изключително лесна за приготвяне, няма да ви отнеме много време, а и няма да ви струва скъпо. Освен, че ви връща здравето, тя ще ви помогне да прочистите организма си и ще засили имунитета ви.
За приготвянето на еликсира за здравето са ви необходими само два моркова, една ябълка, малко лимонов сок, зехтин и канела.

Настържете ябълката на едрата страна на рендето, а морковите – на ситната. Разбъркайте двата продукта, овкусете ги със сока от един лимон и няколко капки зехтин. Накрая поръсете и с щипка канела. Морковът и ябълката са природни продукти, които са от огромна полза за здравето.

Хапвайте тази вкусна салатка два пъти седмично и ще се уверите сами, че върши чудеса за здравето. Както вече споменахме освен, че подсилва имунитета, прави пълно прочистване на организма. Най-голяма полза е, ако хапвате тази вкусна салатка вместо закуска.
Няма да сгрешите и ако я хапвате по-често.
Трябва да спазвате тази схема поне два месеца, защото на всички е ясно, че природните рецепти нямат светкавичния ефект на лекарствата, но пък за сметка на това са изключително здравословни.

Резултатите от редица проведени изследвания сочат безусловно, че морковът е идеален чистач на организма. Той го избавя от множеството вредни вещества, които се натрупват при неправилно хранене, а в днешно време са малцина хората, които биха могли да кажат с чиста съвест, че го правят.
Същото би могло да се каже и за ябълката. Този плод е златен, тъй като пектинът съдържащ се в него действа и за намаляване на нивата на лошия холестерол.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *