Уникално: С това кафе ще слабеете при всяка една глътка! (РЕЦЕПТА)

Невероятно кафе за отслабване стана фурор сред диетолозите!

За да свалиш килограми, обикновено трябват жертви. Не точно така обаче стои ситуацията с едно кафе, съдържащо специална смес за отслабване. За повечето хора кафето е удоволствие, което се пие дори не само сутрин. Затова екипът на Doctorbg.net счита, че човек не би положил никакви усилия при смъкването на теглото си, когато го прави чрез тази кофеинова напитка.

Отслабване с пиене на кафе

Невероятно е как пиенето на кафе може да доведе до отслабване, но наистина е така!

Първоначално започвате процеса с правенето на кафе. Дали ще е турско, шварц или друг вид, няма значение. Важно е онова, което ще сипете в него. А то се разтваря най-добре именно в кафе.

Сместа, която се приготвя, се състои от следното: 1 суп. лъж. какао, 3/4 ч. чаша кокосово масло, 1 ч. л. канела и 1/2 ч. чаша мед. Всичко обилно и много добре се смесва до постигането на хомогенност. Поставя се в стъклен буркан, който се затваря. Хубаво е да престои известно време на хладно място, около 12 часа.

Слагайте от тази смес в кафето си – от 1 до 2 суп. лъж. Ако пиете по повече от едно кафе дневно, не е проблем да сипвате във всяко от сместа. Когато тя свърши, си правете нова. Консумирайте така кафето си колкото време си пожелаете, докато не останете напълно доволни от своята фигура.

Тази смес в съчетание с кафе задейства изключително бързо отделителната система и по този начин тялото изхвърля бързо токсините. Именно всички те, които задръстват организма, водят до затлъстяване. Затова не е тайна, че детоксикацията е главна цел при всяко отслабване.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

„Не съм си и помисляла, че мога да сваля килограми по най-приятния начин – пиене на кафе. Обожавам го, пия по 3 дневно, което се оказа решаващо за бързото ми слабеене, понеже друго си е да сипваш от сместа 3 пъти.“ – споделя 57-годишна домакиня от гр. Пловдив.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *