Д-р Атанас Михайлов: Пийте тази напитка една седмица за цялостно прочистване на черния дроб!

Д-р Атанас Михайлов даде рецепта за пълното прочистване на черния дроб в период на седем дни!

Черният дроб е от най-значимите органи в тялото ни, през който преминават и се натрупват множество отрови за организма. Затова ако искаме да бъдем бодри и здрави и да се спасим от редица болести, трябва да се грижим за него и да правим прочистване на черния дроб поне веднъж или два пъти годишно.

Известният д-р Атанас Михайлов даде мощна рецепта за пълното прочистване на черния дроб, която също така има удивително действие и за бързото намаляване на лошия холестерол.

прочистване на черния дроб

Д-р Атанас Михайлов с мощна рецепта за цялостно прочистване на черния дроб

Става дума за лечебна напитка, която трябва да се консумира цяла седмица, всеки един ден. Тя се приготвя от една лъжичка с кокосово масло, една чаша с бадемово мляко, мед и паста от куркума.

За направата й трябва да се смесят всички посочени съставки, само без меда и да се поставят в една тенджерка или друг подходящ за целта съд. Печката се включва на умерени градуси и трябва да разбъркваме непрестанно и без прекъсване съдържанието в тенджерата.

Доста минути, преди тази лечебна смес да започне да ври, трябва да я свалим от котлона, а после да я оставим да изстине. Чак, когато вече не е гореща, нито много топла, прибавяме и меда към нея.

Що се отнася до пастата от куркума, то тя се приготвя по този начин – взимаме четвърт или половин лъжичка куркума, половин лъжичка с черен пипер и половин водна чаша преварена вода.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Тези съставки също се слагат на печката пак при умерена температура и се бъркат непрестанно, за да се получи гъста паста. Когато тази паста изстине, я сипете в едно бурканче и я съхранявайте в хладилника.

Освен като част от напитката за прочистване на черния дроб, тази паста може да консумирате и самостоятелно като я приемате направо или я смесвате със салати, може и с кисело мляко.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

8 коментара по “Д-р Атанас Михайлов: Пийте тази напитка една седмица за цялостно прочистване на черния дроб!

  1. По повод рецептата за прочистване на д-р Михайлов не ми е ясно тези съставки,които са дадени са за един прием за един ден или ако не по колко на ден се пие и пастата от куркума също по колко от нея се взима на ден?Благодаря предварително,моля за отговор.

    • Doctorbg.net: Здравейте! Няма строго определени правила за прием, но за по-силен и бърз ефект е препоръчително да се приема цялото количество веднъж дневно. Пастата също по този начин. Не превишавайте обаче периода на прием. Успех!

    • Doctorbg.net: Веднъж дневно приемате лекарството и на следващия ден приготвяте ново. Успех!

  2. Въпросът на А. Ненкова се отнася за пропорциите на мед и куркума към останалите съставки, а не за колко пъти да се приема лекарството. Моля ви, когато давате рецепта, следете за точните пропорции на съставките, това е важно във всяка рецепта, знаете го много добре. Освен това – лъжичка може да се приеме както като чаена, така и като кафена. Същото се отнася и за рецептата на доктор Михайлов. Без точни пропорции на съставките не може да сте полезни, а нали това е целта, не само да кликаме върху страницата.

    • Doctorbg.net: Здравейте! Написали сме как се прави пастата от куркума. Относно меда, сложете 1 ч. лъж. Успех!

  3. Въпросът на А. Ненкова се отнася за пропорциите на мед и куркума към останалите съставки, а не за колко пъти да се приема лекарството. Моля ви, когато давате рецепта, следете за точните пропорции на съставките, това е важно във всяка рецепта, знаете го много добре. Освен това – лъжичка може да се приеме както като чаена, така и като кафена. Същото се отнася и за рецептата на Димков. Без точни пропорции на съставките не може да сте полезни, а нали това е целта, не само да кликаме върху страницата.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *