Пролетното отслабване на д-р Байкова предизвика фурор!

Д-р Байкова знае как се постига качествено отслабване!

Винаги се допитвайте до специалисти, когато опитвате да сваляте от теглото си, защото така няма да пострада здравето ви. Един от най-добрите в тази интересна област е д-р Байкова, която и този път не пропусна да разкрие как човек може да постигне пролетно отслабване, за да бъде във форма през лятото.

Д-р Байкова постига пролетно отслабване

Д-р Байкова знае истината за едно отслабване

Най-важното се оказва консумацията на салати. Лекарката препоръчва четири вида, които да се сменят всеки ден при закуската. Това са салатите от спанак, коприва, пресен лук и маруля. Към тя може да се добавят и малко сурови ядки.

За обяд д-р Байкова препоръчва пресни картофи. Тя категорично забранява те да се правят като пържени, а е добре да бъдат варени. Би могло да се направи салата от варени картофи, но в случая няма да бъде точно салата, защото са забранени подправките сол, оцет и олио. Затова обядът може да бъде само от картофи с лук и кисели краствички.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Вечерята е хубаво да бъде със супа от бобови растения. В някои дни би могло да се консумира и риба, както и бяло птиче месо. Последното ядене за деня обаче трябва да става не по-късно от 4 часа преди лягане.

Между храненията д-р Байкова съветва да се пият много течности, но не газирани или подсладени, а просто вода или чай. Именно зеленият чай тя го препоръчва за цялостен баланс на организма по време на диетата. Само чаша дневно от него ще поддържа енергията на тялото.

По време на пролетното отслабване трябва да се избягва мазната и тежка храна. Сладкото да се заменя с натурален мед, а соковете от магазина с вода. Алкохолът също би следвало да бъде намален до минимум, както и цигарите ограничени. Няма строги правила за консумацията на плодове, тя е полезна, но не бива да се прави по време на прием на зеленчуци.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *