Сто процентово премахване на зъбен камък у дома! (единственото, което чисти зъбите за 15 дни)

Много рецепти съществуват, но практиката доказва ефективността само на тази за цялостно премахване на зъбен камък бързо и лесно в домашни условия!

Зъбният камък е сред най-вредните и опасни образувания по зъбите, водещо до пародонтоза, а оттам и до опадане на зъбите (не дай си Боже!). Приказките обаче, че зъбен камък се чисти само в стоматологичния кабинет, са не само неверни, но и заблуждаващи.

Да, безспорно всеки стоматолог вече гледа на темата за премахване на зъбен камък като на детска игра, но повечето от тях взимат твърде скъпо. За жалост, много българи не смогват да си позволят чисто финансово това „удоволствие“. А и много ги е страх.

Никога обаче не забравяйте, че тези натрупвания вредят на зъбите ни и задължително трябва да ги премахнем. Затова ви показваме единствения доказан начин за изчистване на зъбен камък вкъщи, който действа не на 90, а на 100 процента. Сами ще проверите и ще останете удивени от ефекта след няма и 15 дни.

Това, което трябва да направите, е съвсем простичко и се свежда до само две правила.

Първото правило за почистване на зъбен камък в лесни домашни условия, е като използвате най-обикновено олио. Да, може би ви звучи шантаво или дори глуповато, но сме готови да се обзаложим, че ще имате огромен ефект. При това не само за премахване на зъбен камък, а за стягане на венците и избелване на зъбите.

Чисто и просто всяка сутрин още след събуждане, жабурете устата си с една пълна супена лъжица с олио. Започвате да жабурите за три минути, а след няколко дни трябва да достигнете до 10 минути. След това изплювате.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото
премахване на зъбен камък

На сто процента гарантирано премахване на зъбен камък у дома

Ще видите как зъбният камък сам ще се отдели от зъбите ви, без да се налага да го чагъртите или оказвате какъвто и да е натиск.

Другата доказана рецепта за цялостно и пълно изчистване на зъбен камък е с помощта на кислородна вода от 3% разтвор. В чаша с вода сипвате три лъжици кислородна вода и жабурите, докато не свърши цялата течност. Този разтвор не само служи за премахване на зъбен камък, а предпазва от нови натрупвания по зъбите ни.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Сто процентово премахване на зъбен камък у дома! (единственото, което чисти зъбите за 15 дни)

  1. Относно жабуренето с олио, зехтин, или кокосово масло – това е така нареченото „мастно извличане“ на мастно разтворимите токсини от организма. Дори да не разруши зъбния камък, пак е добре за здраето. Правилото тук е в никакъв случай да не се поглъща никаква част от това олио по реме на жабуренето, а след приключване на процедурата се изплюва и зъбите се измиват с паста за зъби и топла вода.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *