Този лек унищожава кандидата за секунди

Дори не сте предполагали колко мощно лечебно средство е този продукт

Ще се изненадате, когато разберете, че кандидата може да бъде унищожена за секунди и то с лек, който струва жълти стотинки и е на една ръка разстояние от вас.

Срещу кандидата помага приемът на витамин С, три пъти дневно по 1 грам в съчетание с пчелно млечице според препоръките на опаковката.
Няма да сгрешите, ако ежедневно хапвате чесън, витамини от групата В, както и ленено масло.

Приемът на прясно изцедени сокове от зеленчуци преди всяко хранене също ще ви е от полза.
Добре е да премахнете от менюто си не само захарите, а и газираните напитки, ако искате да се справите с кандидата. Освен това трябва да бъде съобразено и с кръвната група.

кандидата

Дори не сте предполагали колко мощно лечебно средство е този продукт

За да се предпазите от появата на кандидата, би било добре да заложите на памучно бельо, редовна хигиена и да избягвате носенето на прекалено тясно бельо или дрехи. Освен това трябва да избягвате стресовите ситуации, което в днешно време е доста трудно.

Прополисът унищожава кандидата за секунди. Този факт е доказан в лабораторни условия и е абсолютна истина. Освен това той намалява броя на рецидивите и по този начин подобрява значително качеството на живот на пациентите, засегнати от заболяването.
В редки случаи не е изключено прополисът да предизвика дерматит или някоя друга алергична реакция.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

За унищожаване на кандидата, е необходимо да разтворите прополис в малко минерална вода до получаването на кашица и да намажете засегнатите места. Оставете прополиса да действа поне 30-тина минути, след което отмийте.
Този пчелен продукт наистина върши чудеса и освен това няма да ви струва толкова скъпо, колкото мазилата, които ви предписват медиците.

Етаноловият екстракт от прополис пък върши чудеса при почистването на холестеролните плаки и подобряването на сърдечната дейност като цяло. Казано с други думи, под каквато и форма да приемате прополиса, няма да сгрешите, защото ще е от полза за организма ви.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *