Тази рецепта от Гигинския манастир направи чудо със зрението на Слави Трифонов! (местните я възхваляват)

Тази рецепта за подобряване на зрението е причината Слави Трифонов да се излекува от болестта си!

Стара рецепта за подобряване на зрението върви от уста на уста из местните хора в района на Гигинския манастир. Той се прочу особено много, след като стана ясно, че именно там шоуменът Слави Трифонов възвърна здравето и зрението си.

Всички помнят, че преди години Слави имаше сериозни проблеми с очите и наистина ослепяваше. Той дори напусна шоуто си за известен период и изпадна в депресия, защото нормалното лечение не му помагаше. Чудото стана след посещението му в Гигинския манастир и съветите на хората там.

подобряване на зрението

Старата рецепта на хората от Гигинския манастир направи чудо за подобряване на зрението, не само при Слави Трифонов

Стана ясно обаче, че за подобряване на зрението му не е подействала единствено прочутата жива вода на манастира – макар че нейната целебна сила и потвърдена и дълбоко уважавана от всеки, който я е изпитал.

За подобряване на зрението му обаче огромна заслуга имала и една стара рецепта, която той научил от служител на манастира. След като я направил и започнал стриктно да я спазва, Трифонов усетил невероятна промяна в зрението си, което се върнало. Това е видно и за всички зрители пред екраните, тъй като към днешна дата човекът изглежда и се чувства страхотно.

Демир бозан билки за бъбреци

Ето я и самата рецепта за подобрение на зрението, а тя се прави от четири лимона, 500 грама, но добре смлени орехи, 100 гр. сок от полезното алое вера и 300 грама мед.

Медът се сипва в съд, а към него се прибавят смлените орехи, прясно изцедения лимонов сок и сокът от алое вера. Всичко трябва да се разбърка много чевръсто и задължително не друга, а дървена лъжица така, че да се получи единна смес. После се изсипва в съд, който е с херметическо затваряне и се държи на хладно и сухо, без директен достъп до слънце.

Всеки ден, за подобряване на зрението, човек трябва да взима по една лъжица – супена, на три пъти през деня. Добре е да става преди храненето, поне тридесетина минути. Тази рецепта освен за подобряване на зрението, върши чудеса за намаляване на диоптрите и предпазва от по-нататъшно увреждане на очите.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Тази рецепта от Гигинския манастир направи чудо със зрението на Слави Трифонов! (местните я възхваляват)

  1. Само да добавя ,че в моята рецепта продължителността на лечение е 3 месеца.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *