Чаша от този шейк точно преди лягане топи корема за 3 седмици! (огромен ефект и при мъжете)

Този много полезен шейк помага за отслабване като буквално стопява корема за три седмици!

Лятото наближава, а с него и почивката на море. За никого не е добре обаче, да полюшва затлъстели телеса и огромен корем на плажа. Дори да изключим естетическия вид, затлъстяването е от особена вреда за здравето ни като цяло. Затова темата за отслабване е стара като света и вечна.

Не е нужно да отбелязваме, че за да успеем в битката за отслабване, трябва да променим храненето си и да имаме колкото се може повече движение. Има обаче един страхотен шейк за стопяване на корема, който дава наистина доказани разултати, както при дами, също така и при господата.

отслабване

Огромен ефект при отслабване и най-вече в областта на корема и талията

Ако щете вярвайте, но ако пиете по чаша от този шейк всяка вечер, точно преди лягане, за три седмици ще сте изгубили минимум 4-5 сантиметра от обиколката на талията и корема. Хубавото при него е, че може да се пие колкото време пожелаете, тъй като освен за отслабване, той действа отлично за засилване на имунната система и за предпазване от тежки болести като рак.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Рецептата за този шейк за отслабване (предимно в областта на корема, където гори мазнините като печка) се базира на смесването в блендер на една краставица, половин лимон, връзка пресен и свеж магданоз, малка лъжичка с настърган джинджифил и към една трета чаша с вода. Всичко това се смесва заедно, пасира се в блендера или както намерите за добре, а после се изпива.

Основното правило е да го правите абсолютно всеки ден и то точно вечер преди лягане. Не сутрин, не на обед, а вечер. Ценните съставки на шейка действат на организма, докато е в процес на покой и горят мазнините повече от очакваното.

В това ще се убедите лично като премерите талията си след три седмици и видите как панталоните ви са станали по-широки от преди. Дори и да смятате, че това е поредната глупост, нищо не ви пречи да опитате. После ще си говорим пак!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Чаша от този шейк точно преди лягане топи корема за 3 седмици! (огромен ефект и при мъжете)

  1. Цяла краставица не е ли много??!?? Че то това се получава смути за двама човека! !!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *